Aktywne Wpisy
Kearnage +68
Czy za 3-5 tys. da się kupić jakieś auto w które nie będzie trzeba władować 20 tys. w naprawę, żeby przeszło przegląd? Na jakie modele zwracać uwagę (zarówno pod kątem pozytywnym ale i też negatywnym).
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
np w polsce lata 90 #rozowepaski mialy bardzo niska wartosc rynkową, tzn było ich pełno, do tego zadnej konkurencji z zachodu/mozliwosci wyjazdu plus zero internetu i speirdolenia im mozgow.
tym samym byle piwniczak mial #rozowypasek jezeli tylko chcial.
wartosc cipy byla niska i one o tym wiedzialy - stad pilnowaly sie zeby nie pogarszajj jej wartosci (dbaly o imie)
obecnie przez hipergamie wartosc dobrej jakosci cipy jest niebotyczna, w latach 90 nia miała nawet 25% tej ceny
#przegryw #s--s #przemyslenia
tylko grlupie narody z tępymi #niebieskipasek oddaly swoje kobiety, wystawily ich na ruchanie do angli niemiec holandii , oddaly tamtym facetom na ruchanie , juz nawet ukraincy bardziej pilnujo swoje #rozowypasek
Masz całkowitą rację mój drogi przyjacielu ,
Szkoda że takie podejście do tematu wyznaje niewielu.
moze to niektorym otworzy oczy, byles kuc - miales taki #rozowypasek
zgodzę się tylko z drugą częścią, wartościowy #rozowypasek to prawdziwy skarb ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kobiety są dzisiaj łatwe bo media pokazują taki wykreowany wizerunek kobiety który wiele kobiet bierze za wzór do naśladowania.
Przynajmniej ja tak uważam.
Mężczyźni od zawsze korzystali z tego, że kobiety są łatwe, a dziś jest to na wyciągnięcie... :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@NieMaSzans: Nie masz racji, ale musisz jeszcze dorosnąć, żeby to zrozumieć. Poza tym sam widzisz, że każdy może korzystać, ten drugi musi tylko zapłacić za usługę, ale tak samo jak pierwszy ma na wyciągnięcie