Po co i dlaczego ludzie się tak spinaja o te całe PCmastwrrace. Przecież to jeden grzyb na czym grasz, ważne żeby z tego czerpać przyjemność. Skoro grasz tylko po to żeby mieć więcej FPS, to sorry ale nie nazywaj się graczem gnoju. #pcmasterrace #gry
@alfaalenieomega: Nie ma takich co grają żeby mieć więcej FPS ;) Lepiej mieć więcej jednak. Ale niekoniecznie na PC będziesz miał więcej. Włączysz sobie więcej detali, i FPS siądzie. W ogóle FPS powyżej 60 to jak dla mnie fanaberia, ale może mam "wolny wzrok" ;)
@alfaalenieomega: Nie wiem, ale sądzę, że dotyczy to jakiegoś małego procenta ludzi, większość ma w to centralnie wywalone, chyba że rzutuje na jakość grafiki w tworzonych grach.
@alfaalenieomega: Bo ludzie lubią się obnosić z bogactwem np Quad RTX 2080Ti w akwarium z oświetlenien LGBT, a inni lubią podziwiać takie PC Lambo. Osobiście mnie to też irytuje i nawet twórca suba PCMasterRace musi się często gęsto tłumaczyć na Reddicie z takich userów w społeczności xD.
#pcmasterrace #gry
Nie ma takich co grają żeby mieć więcej FPS ;) Lepiej mieć więcej jednak. Ale niekoniecznie na PC będziesz miał więcej. Włączysz sobie więcej detali, i FPS siądzie. W ogóle FPS powyżej 60 to jak dla mnie fanaberia, ale może mam "wolny wzrok" ;)
@alfaalenieomega: na jakiej konsolce grywasz? Słiczik i mario?
@the_revenant: raczej monitor 60 Hz a nie wolny wzrok.
Kiedyś dawno temu testowałem na CRT większe częstotliwości i nie widziałem różnicy.
Mam dwa monitory obok siebie jeden 144hz drugi 60hz, to różnicę nawet scrolując wykop widać wyraźną.