Profile loch na tinderze to jest k---a czyste złoto, mówię wam. wchodzisz sobie na tundera i po pięciu minutach zaczynasz się zastanawiać, czy wszystkie z nich to klony robione w fabryce willy'ego wonki, czy inny hive mind, bo masz tę aplikację od przeszło tygodnia, a już widzisz dwudziesty raz ten sam opis (serio one mają jakiś generator tych tekstów czy coś? nk jak to działa) no w każdym razie przeglądasz sobie te wszystkie asie, kasie, kamile, agnieszki czy inne natalki (nawet imiona tych typiar w 80% przypadków zamykają się w pięcioelementowym zbiorze XDDD) i czytasz:
hej cześć nie wiem czego tu szukam
lubię podróże, spać, jeść, oglądać seriale no i w sumie to słodkie pieski też lubie ^^
a jeszcze bym zapomniała dodać, że czasem lubię się też porządnie wysrać, albo śpiewać piosenki lany podczas mycia cipy pod prysznicem no ogółem można powiedzieć że czynności fizjologiczne to moja pasja XDDD
mam trzy koty, szczura, psa i dwie muchy leżące na parapecie w pokoju
jak one cię nie pokochają to ja też nie, sory xdd
ofc nie odpisuję pierwsza, a jak zaczynasz rozmowę od "hej co słychać" to od razu dawaj w lewo weź się wysil i mi czymś zaimponuj, bo przecież dla takiej karyny co tylko leży cały dzień w łóżku i ogląda stranger things od razu powinieneś malować stopami, tańczyć na chuju i najlepiej jeszcze wachlować ją uszami w trakcie, co by jej się łeb nie przegrzał od całego tego myślenia
JESTEM ARTYSTYCZNĄ DUSZĄ, PATRZ JAKIE SE ZROBIŁAM ZDJĘCIE W MOCAKU NA OSTATNIEJ NOCY MUZEÓW LUBIĘ SZTUKĘ, KINO, SZTUKĘ, POEZJĘ NO I SZTUKĘ CZASEM PISZĘ WIERSZE, ALE CI NIE POKAŻĘ BO SIĘ TROCHĘ WSTYDZĘ JAK NIE WIESZ KTO TO OSCAR WILDE, CHARLES DICKENS, NELSON MANDELA I MUJ STARY TO DAWAJ W LEWO
420 ktoś coś? w nosek też daję jak coś masz to pisz xdddd
K---A NIE JESTEM ALTERNATYWKĄ, JAK KTOŚ MI JESZCZE RAZ NAPISZE ŻE JESTEM TO DGJDOIFJOFI
mówią że jestem wredna, głupia, chamska, dwulicowa i trochę j---e mi z mordy, ale ja po prostu jestem szczera :D
piję, palę, przeklinam, ćpam, rucham psa jak sra i rzygam sąsiadom na wycieraczkę wracając n------a z imprezy
jak masz podobne zainteresowania to się dogadamy xdddd
173cm + (110 jak dobrze to rozegrasz )
tylko faceci 180+ i fajnie jakbyś miał jeszcze parę dziar, brodę, owłosioną klatę, 50cm w łapie, mercedesa s klasę i prywatny jacht
nie piszę pierwsza
ps
jak chcesz ons/fwb, albo żebym ci w ogóle odpisała to od razu przewiń w lewo
no a oprócz tego jakże ujmującego opisu na dole instagram z paroma fotkami z zeszłorocznego wyjazdu do włoch, albo losowymi zdjęciami z imprez i ulubiona piosenka/"artyści", czyli zazwyczaj jakiś sarius, taco, bedoes czy inny tymek i pumba
oczywiście nie wspomniałem nawet o tym, że większość tych cip nawet nie ma opisu, bo przecież napisanie trzech zdań złożonych dla takiej delikwentki to nie lada wyzwanie i w sumie to po co się wysilać, skoro napalone seby i tak dadzą w prawo i będą spermić na pw
pozostaje więc tylko pusty profil i jedno zdjęcie w lustrze z fleszem na mordzie, ewentualnie jakieś debilne selfie z filtrami ze snapa i pół folderu z losowymi memami
no i taka pani życia, bogini o cudownym obliczu zakrytym dwudziestoma filtrami tak czy siak będzie mieć po dwóch dniach 150 matchy i będzie sobie mogła do woli wybierać i skakać od matiego do matiego, przy okazji jeszcze się nażre się, napije i obejrzy jakiś film za kasę tego biednego frajera
serio niech mi ktoś powie o c--j chodzi – czy goście tam serio są na tyle zdesperowani, że przewijają w prawo wszystko co ma c---i? nie chce mi się uskuteczniać jakiegoś i--------------a o hipergamii, ale patrząc na te profile dochodzę do wniosku, że serio coś jest z tym społeczeństwem nie tak i chyba gdzieś popełniliśmy błąd
rzecz jasna trafiają się też czasem profile choć trochę ciekawe, na których widać że autorka ma nieco oleju w głowie, zainteresowania, albo przynajmniej jest kreatywną osobą, z którą prawdopodobnie będzie można o czymś porozmawiać i w sumie nawet fajnie by było taką osobę pozna... aha dobra, nie odpisała... c--j z tym, elo
@don_poldon: Większość facetów, który nie są chadami 10/10 wynosi podobne doświadczenia z Tindera. Laski tam tylko pozornie srają wyżej niż mają d--y, bo po prostu mają taki przemiał kolesi, że jak chcą się j---ć, to mogą sobie wybrać najlepszego ananaska. Te, z którymi da się normalnie pogadać, będąc gościem 7/10 i niżej, to najczęściej posiadaczki jakiegoś rodzaju "mrocznych sekretów" - np. brajanka albo choroby psychicznej :). Zdarzają się wyjątki od
@Reaamu noo ja ostatnio jak się z tindera umówiłem to poszliśmy do babki do mieszkania, tam sobie gramy w Fife, bo też lubiła, atmosfera coraz bardziej napięta. Nagle do mieszkania wchodzi jakiś typ, myślę sobie pewnie wspolokator XD i słyszę "kochanie to kolega ze studiów, uczyłam się z nim do kolokwium" XD
@don_poldon: brakuje tylko PODRÓŻE MAŁE I DUŻE ja przez pół roku siedzenia na tinderze zacząłem nawet zauważać podobieństwa pomiędzy nosicielkami poszczególnych imion
@don_poldon: u facetów wygląda to tak: -hehe 420 -sport i motoryzacja jako hobby, a wiadomo ile o tym wiedzą ( ͡°͜ʖ͡°) -koniecznie fotka na siłowni i w windzie -''niedawno co zerwałem ze swoją byłą, więc nie szukam nic
@don_poldon tyle sensu wlaśnie ma szukanie sobie kogoś na tinderze ;P Każdy z odrobiną rigczu trzyma się od tej apki z daleka, bo szkoda czasu. Wolę już być sam niż się babrać w tym gównie i liczyć na to, że jakaś dziewczyna ŁASKĘ mi zrobi, że odpisze. Miejmy odrobinę godności
@don_poldon xD ja przewijam wszystkie w prawo bo nie chce mi sie czytac opisów ani ogladac zdjec, jak bedzie match to wtedy patrze co sie staneło i czy warto :D
@don_poldon: gdybym miała kiedykolwiek zrobić sobie konto na tinderze to mój opis pewnie otwierał się i zamykał słowem "cześć". Konto istniałoby 3 minuty bo widząc ile wiadomości dostaję z przerażenia zaraz bym je usunęła ( ͡°͜ʖ͡°) Co do reszty lasek, co próbują tam coś tworzyć, nie chce mi się zostawiać komentarza bo osobiście nie kumpluję się z nikim, kto miałby tam konto i pozostaje
@don_poldon: jak miałem tindera to w pewnym momencie nawalałem wszystkie w prawo aż do wyczerpania limitu dziennego xd a i tak dostawałem w większości like od albo grubych albo młodszych, heh co poradzisz
hej cześć nie wiem czego tu szukam
lubię podróże, spać, jeść, oglądać seriale no i w sumie to słodkie pieski też lubie ^^
a jeszcze bym zapomniała dodać, że czasem lubię się też porządnie wysrać, albo śpiewać piosenki lany podczas mycia cipy pod prysznicem no ogółem można powiedzieć że czynności fizjologiczne to moja pasja XDDD
mam trzy koty, szczura, psa i dwie muchy leżące na parapecie w pokoju
jak one cię nie pokochają to ja też nie, sory xdd
ofc nie odpisuję pierwsza, a jak zaczynasz rozmowę od "hej co słychać" to od razu dawaj w lewo weź się wysil i mi czymś zaimponuj, bo przecież dla takiej karyny co tylko leży cały dzień w łóżku i ogląda stranger things od razu powinieneś malować stopami, tańczyć na chuju i najlepiej jeszcze wachlować ją uszami w trakcie, co by jej się łeb nie przegrzał od całego tego myślenia
JESTEM ARTYSTYCZNĄ DUSZĄ, PATRZ JAKIE SE ZROBIŁAM ZDJĘCIE W MOCAKU NA OSTATNIEJ NOCY MUZEÓW LUBIĘ SZTUKĘ, KINO, SZTUKĘ, POEZJĘ NO I SZTUKĘ CZASEM PISZĘ WIERSZE, ALE CI NIE POKAŻĘ BO SIĘ TROCHĘ WSTYDZĘ JAK NIE WIESZ KTO TO OSCAR WILDE, CHARLES DICKENS, NELSON MANDELA I MUJ STARY TO DAWAJ W LEWO
420 ktoś coś? w nosek też daję jak coś masz to pisz xdddd
K---A NIE JESTEM ALTERNATYWKĄ, JAK KTOŚ MI JESZCZE RAZ NAPISZE ŻE JESTEM TO DGJDOIFJOFI
mówią że jestem wredna, głupia, chamska, dwulicowa i trochę j---e mi z mordy, ale ja po prostu jestem szczera :D
piję, palę, przeklinam, ćpam, rucham psa jak sra i rzygam sąsiadom na wycieraczkę wracając n------a z imprezy
jak masz podobne zainteresowania to się dogadamy xdddd
173cm + (110 jak dobrze to rozegrasz )
tylko faceci 180+ i fajnie jakbyś miał jeszcze parę dziar, brodę, owłosioną klatę, 50cm w łapie, mercedesa s klasę i prywatny jacht
nie piszę pierwsza
ps
jak chcesz ons/fwb, albo żebym ci w ogóle odpisała to od razu przewiń w lewo
no a oprócz tego jakże ujmującego opisu na dole instagram z paroma fotkami z zeszłorocznego wyjazdu do włoch, albo losowymi zdjęciami z imprez i ulubiona piosenka/"artyści", czyli zazwyczaj jakiś sarius, taco, bedoes czy inny tymek i pumba
oczywiście nie wspomniałem nawet o tym, że większość tych cip nawet nie ma opisu, bo przecież napisanie trzech zdań złożonych dla takiej delikwentki to nie lada wyzwanie i w sumie to po co się wysilać, skoro napalone seby i tak dadzą w prawo i będą spermić na pw
pozostaje więc tylko pusty profil i jedno zdjęcie w lustrze z fleszem na mordzie, ewentualnie jakieś debilne selfie z filtrami ze snapa i pół folderu z losowymi memami
no i taka pani życia, bogini o cudownym obliczu zakrytym dwudziestoma filtrami tak czy siak będzie mieć po dwóch dniach 150 matchy i będzie sobie mogła do woli wybierać i skakać od matiego do matiego, przy okazji jeszcze się nażre się, napije i obejrzy jakiś film za kasę tego biednego frajera
serio niech mi ktoś powie o c--j chodzi – czy goście tam serio są na tyle zdesperowani, że przewijają w prawo wszystko co ma c---i? nie chce mi się uskuteczniać jakiegoś i--------------a o hipergamii, ale patrząc na te profile dochodzę do wniosku, że serio coś jest z tym społeczeństwem nie tak i chyba gdzieś popełniliśmy błąd
rzecz jasna trafiają się też czasem profile choć trochę ciekawe, na których widać że autorka ma nieco oleju w głowie, zainteresowania, albo przynajmniej jest kreatywną osobą, z którą prawdopodobnie będzie można o czymś porozmawiać i w sumie nawet fajnie by było taką osobę pozna... aha dobra, nie odpisała... c--j z tym, elo
#pasta #tinder #heheszki
ja przez pół roku siedzenia na tinderze zacząłem nawet zauważać podobieństwa pomiędzy nosicielkami poszczególnych imion
-hehe 420
-sport i motoryzacja jako hobby, a wiadomo ile o tym wiedzą
( ͡° ͜ʖ ͡°)
-koniecznie fotka na siłowni i w windzie
-''niedawno co zerwałem ze swoją byłą, więc nie szukam nic
Teraz to prawie dla mnie wszystko to samo i non stop w lewo lewo lewo lewo.
No ale cóż, to moze tylko moje glupie odczucie :|
@don_poldon: Tak.
Komentarz usunięty przez autora