Wpis z mikrobloga

Witajcie, pisze do was ten wysryw w przypływie żalu, rozpaczy i bezsilności. Cały ten tydzień spędziłem w łóżku, nie wychodząc prawie na zewnątrz, mając już 23 lvl uświadomiłem sobie, że jestem przegrany. Nawet gdybym bardzo chciał, już po prostu nie da się z tego wyjść. 23 lvl, prawik do tego bardzo silna fobia społeczna (typowa #!$%@?, wszystkiego się boję) i wynikająca z tego stanu depresja. Brak zainteresowań i planów na przyszłość. Przestałem nawet chodzić na uczelnię, tylko leżę w łóżku, stresuje mnie to a jestem na 3 roku, samo pójście tam wywołuje u mnie stres... Muszę poczekać aż mnie wywalą, nawet jak skończę to nie nadaję się do pracy z ludźmi. Patrzę jak inni ludzie młodsi lub w moim wieku rozwijają się, wrzucają fotki na insta ze swoimi dziewczynami z różnych wyjazdów, robią szalone rzeczy, a ja wegetuje bo nawet przez telefon z dziewczyną boję się rozmawiać, ale zostawmy różowe. Chodzi tutaj o całokształt mojego #!$%@?, nie oczekuję rad, po prostu musiałem to napisać, nic dobrego w życiu mnie nie czeka, mając już taki lvl nie da się wyjść z tego gówna, jest już za późno na znajomych, na dziewczynę czy miłość która nie istnieje. Jest również za późno na zrobienie czegoś co odmieni Twoje życie, znalezienie nowej pasji, bo na to był czas w fazie dorastania. Dlatego też nie ma już dla mnie nadziei niestety.
#przegryw #stulejacontent ##!$%@? #tfwnogf #studbaza #depresja
s.....n - Witajcie, pisze do was ten wysryw w przypływie żalu, rozpaczy i bezsilności...

źródło: comment_Ijcjr9uyy1dIEtPJY5oPLftbtW2aTcKY.jpg

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
@Holocep: jak nie masz to się nie wypowiadaj, chodziłem na siłownie sam itp ale jak pojawia się gorszy okres to po prostu nawet tego nie mogę chociaż znają mnie tam ludzie bo często chodziłem. Po prostu podświadomie czuje stres, nie, że mi się czegoś nie chce. Zresztą nie zrozumiesz xd
  • Odpowiedz
@Holocep: byłem raz rok temu i dostałem xanax, ale to jest bez sensu. To działa na stres tylko wtedy gdy wiesz, że będziesz się stresować, czyli np mam prezentacje w szkole to biorę, ale stresuje mnie więcej rzeczy i to odbiera mi ochotę na zrobienie innych rzeczy. Potrzebuje leku który działa 24/7 a nie tylko na chwilę w określonej sytuacji
  • Odpowiedz
@spermiagen: sprawdź poziom testosteronu, ja od roku biore i czuję się zajebiście. Oczywiscie samo to nie załatwi za Ciebie wszystkiego, ale w głowie będziesz miał inny obraz siebie i bedziesz miał bardziej #!$%@? na innych, a przez to łatwiej Ci będzie wyjść z dołka. Pewnośc siebie -> sukcesy -> większa pewnosc siebie + atrybuty (hajs, wygląd itp) -> łatwiej podbijać do lasek -> laska -> pewność siebie -> .....
  • Odpowiedz
@spermiagen: teoretycznie mozesz isc do lekarza, i wiem ze nawet przepisują taką terapię starszym facetom 45+, którzy naprawde mało tego mają i sie czują jak śmieć. Ja przed braniem miałem i tak wysoki testosteron jak na dzisiejsze standardy (1.6% we krwi wolnego testosteronu), ale to i tak było mało. Od 2% we krwi zaczyna sie dobry humor, powyżej 3% nie masz lęku przed wyzwaniami. Ja bym radził sobie zbadać, jak chcesz
  • Odpowiedz
@spermiagen: ja robie badania w Alab labolatoria, takie badania robie: Albumina w surowicy (I09)
Globulina wiążąca hormony płciowe (SHBG) (I83)
Testosteron (O41)
Estradiol (E2) (K99)
  • Odpowiedz
@spermiagen: ogólnie to dobrze chodzic na siłke i znaleźć kogoś kto troche doradzi, poprowadzi, najlepiej trener z siłki, oni mają też dostęp do teścia, bo normalnie w aptece to chyba nie kupisz
  • Odpowiedz