Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
4mmc-enjoyer +35
Dlaczego programiści są tacy zaniedbani? Oczywiście nie mówię o wszystkich, no ale jeśli 90% tych których spotkałem to brudasy, no to mam prawo generalizować.
Jeszcze za czasów pracy stacjonarnej, w każdym korpo którym robiłem jak się wbijało do pokoju programistów to tam capiło. Chłopy włosy tłuste, ubrania pogięte, brudne, już nie wspominam o tym, że niemodne. Oczywiście okulary + bycie grubasem w pakiecie.
Myszki, klawiatury, słuchawki - wszystko uwalone, wyglądające jak po
Jeszcze za czasów pracy stacjonarnej, w każdym korpo którym robiłem jak się wbijało do pokoju programistów to tam capiło. Chłopy włosy tłuste, ubrania pogięte, brudne, już nie wspominam o tym, że niemodne. Oczywiście okulary + bycie grubasem w pakiecie.
Myszki, klawiatury, słuchawki - wszystko uwalone, wyglądające jak po
#przegryw #stulejacontent ##!$%@? #tfwnogf #studbaza #depresja
Ale moze warto wybrać sie do psychiatry i jakieś tabletki czy cos lepsze to niż użalanie sie na sobą cale zycie
Komentarz usunięty przez moderatora
Globulina wiążąca hormony płciowe (SHBG) (I83)
Testosteron (O41)
Estradiol (E2) (K99)
Komentarz usunięty przez autora