Wpis z mikrobloga

Matka zawsze swojego syna broni jaki by nie był, bo go urodziła, kocha go, nosiła 9msc w sobie i powstał on jakby z niej samej. Co musiał robić ten menel Pani Barbarze że ta aż złożyła zawiadomienie na policji?! Wiem że wycofała ale pomyślcie sobie co musi przeżywać i jak bardzo musiała być niszczona przez menela że była zmuszona własne dziecko podać na policję i ten jeszcze jakby dumny z siebie o tym całemu światu wytrąbił. W głowie mi się nie mieści jakim to śmieciem trzeba być. Menelu ty nigdy honoru nie miałeś.
#kononowicz #patostreamy #suchodolski #mexicano
kolonko - Matka zawsze swojego syna broni jaki by nie był, bo go urodziła, kocha go, ...

źródło: comment_O8NhaIPLA3rA0jecssZ3awTCFrj7yets.jpg

Pobierz
  • 12
@kolonko: nie wycofała, menel był zwiniety na dołek i siła doprowadzony na przesłuchanie przez prokuratora. Dostal nawet środek zapobiegawczy opuszczenia domu ale się nie zastosował. Dostał wyrok (osobiście chwalił się rozprawa) ma kuratora którym również się pochwalił. Poprostu to że o tym nie wspomina obecnie to wynik "abstynencji" (bardzo bardzo możliwe że to warunek zawiasów lub pozostania w domu) oraz zjeb doradców
@Zubroweczka: tzn rozumiem każdy może coś złego/głupiego zrobić ale to się żałuje i błąd naprawia a menel się z tego nabijał. W tej sytuacji zamiast robić i proponować remont Wielkiemu Prezydentowi logiczniejszym byłoby zrobić mamie i sobie przy okazji toaletę. No ja sobie nie wyobrażam że nie miałbym toalety a mieszkałbym u matki mając 40 lat i proponować staremu gejowi zaropiałemu robienie remontu. No ale to jest menel ludzki to inna
@AnielskieOczka: @Zubroweczka:
Jak wiecie, jade po oszczancu przy kazdej okazji, jak maselko po chlebie, ale tym razem musze, nie tyle stanac w jego obronie ile sprostowac pewne fakty. Matki nie bil, chodzilo o psychiczne znecanie sie nad nia (oczywiscie nie jest to zadne usprawiedliwienie menela, mozna w taki sposob zaszkodzic czlowiekowi tak samo, jak przemoca fizyczna).
Co do psa, to tez nie wydaje mi sie, ze bil Kore. Ona boi