@majkel34 Pudrowo, kardamonowo, orientalnie i trochę słodko. Parametry różnie. W zimne, zimowe dni parametry na mnie zdecydowanie lepsze, ale nie ma co się ograniczać do 4 psiknięć. Swobodnie 7 jest ok :)
@shackup: a dziekuję ( ͡°͜ʖ͡°) Na promce kupiłem sobie 3 flakony dodatowo, ten jest z 2013 roku. Poluję jeszcze na starsze edycje z genialnym korkiem w kolorze kości słoniowej. Ten a'la miedziany mi się w ogóle nie podoba.
@kustosz_karuzeli_sperdolenia Nie ma porównania w ogóle, inny typ perfumy. Tutaj masz według mnie coś lepszego niż 1M. Jest bardziej ostry, przyprawowy, ma więcej charakteru i parametry także bardzo dobre :) Mam pierwszą formułę zapachu
Jaki dzisiaj u Was #sotd?
U mnie Jesus dzisiaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#perfumy
Pudrowo, kardamonowo, orientalnie i trochę słodko.
Parametry różnie.
W zimne, zimowe dni parametry na mnie zdecydowanie lepsze, ale nie ma co się ograniczać do 4 psiknięć.
Swobodnie 7 jest ok :)
@Bdzigost: DIA ma dość subtelną projekcję, więc nie ma problemu. Do pracy jak znalazł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KaraczenMasta: Zajebisty kredens! Amouage Dia z wrześniowej promki na elnino? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak
Nie ma porównania w ogóle, inny typ perfumy.
Tutaj masz według mnie coś lepszego niż 1M.
Jest bardziej ostry, przyprawowy, ma więcej charakteru i parametry także bardzo dobre :)
Mam pierwszą formułę zapachu
Perfumy, o nieee... inny typ perfumy xD
Idę się Kourosem zasztachać.