Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +1877
Oho przyszlo polecnie z samej gory od pana Tuska
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
RentierZZatyczka +876
Wiele można na wykopie przeboleć, mimo zalewu #!$%@? ze strony właścicieli jak i osób sprawujących pieczę nad platformą, ale za zbanowanie szanownego użytkownika @mickpl za brak głupiego tagu i usunięcie znaleziska z 4000 wykopów w momencie kiedy to ma realny wpływ na dalsze eskalowanie wśród społeczeństwa akcji przeciwko korupcji deweloperuchów.
Chciałbym serdecznie życzyć Panu Białkowi, tej **** od zboża, całemu sztabowi moderacji i wszystkim ludziom złej woli z i na wykopie abyście * dostali i ** w *** akcie penetrowani przez stado ***, nie powiem nawet pies was * bo to mezalians byłby dla psa. (Na pewnego *** co na @micka szczeka).
A wam kochani, którzyście są dobrej woli, którzyście wspomagali micka i oponowali przeciwko korupcji deweloperuchów,
Chciałbym serdecznie życzyć Panu Białkowi, tej **** od zboża, całemu sztabowi moderacji i wszystkim ludziom złej woli z i na wykopie abyście * dostali i ** w *** akcie penetrowani przez stado ***, nie powiem nawet pies was * bo to mezalians byłby dla psa. (Na pewnego *** co na @micka szczeka).
A wam kochani, którzyście są dobrej woli, którzyście wspomagali micka i oponowali przeciwko korupcji deweloperuchów,
Czarno widzę swoją przyszłość. Mam jedynie 22 lata a czuję się wyzuta z jakiejkolwiek chęci życia. Dwa lata temu rzuciłam studia z powodu zdiagnozowanej depresji oraz IBS i funkcjonowałam przez długi czas jak żywy trup, kompletnie zaniedbując siebie. Nie chciałam dłużej być ciężarem dla rodziny więc wyjechałam z Polski z głupią nadzieją, że może życie na obczyźnie mnie uleczy, ukoi, naprostuje. Jak bardzo się myliłam. Od kilku miesięcy tyram 50-60/tyg w magazynie na emigracji przez co mój typowy dzień wygląda dość załośnie: praca-powrót do mieszkania i zjedzenie czegoś-sen. Odłożyłam sobie trochę pieniędzy aby zainwestować w siebie i wyrwać się z wizji wiecznej gównoroboty aż do śmierci. W związku z tym mam pytanie- w jakie kursy, szkolenia warto inwestować aby móc w przyszłości zarabiać całkiem przyzwoite pieniądze? Zawsze chciałam pracować zdalnie bądź mieć własną działalność, jednak nie mam pomysłu na to drugie jak na razie. Jak byłam dzieciakiem to dużo rysowałam, od postaci po budynki, krajobrazy. Niestety musiałabym teraz uczyć się rysunku czy projektowania od podstaw więc chyba za późno by iść w tym kierunku. Ogólnie kręci mnie kreowanie czegoś bądź rozwiązywanie problemów, ciągła nauka (tak, wiem jak żałośnie to usłyszeć z ust osoby która od niemal 3 lat wegetuje i cofa się w rozwoju).Myślałam też aby iść na studia, bo jednak wiele możliwości zawodowych jest bardziej dostępnych dla ludzi z wykształceniem wyższym. Przepraszam za zbyt chaotyczny post ale tak bardzo chcę się wyrwać z nieperspektywicznego bagna i będę wdzięczna za każdą poradę
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
@AnonimoweMirkoWyznania: Wg mnie 22 lata to nie jest za późno na pójście tą drogą. Tylko nie idź na psychologię i pokrewne. Serio.