Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +642
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
źródło: temp_file1650633784259294074
Pobierz
1-2-3 +6
#savoirvivre
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
źródło: zdj
Pobierz

Czy windows server 2012 moze dzialac prawidlowo z jedna karta sieciowa?
Nie mam pojecia jak to wczesniej dzialalo, ale aktualnie wyglada to tak:
Z zewnatrz rj45 wchodzi do routera, z routera rj45 wchodzi do servera. Z routera rj45 idzie na switch.
Rozumiem, ze gdyby server mial 2 karty to do 1 wchodzi rj45 z zewnatrz, a z drukiej karty wychodzi rj45 na switch. No ale u mnie jest inaczej xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Juz tez to robilem i adresy sa takie same jak na serwerze, ale dns sie delikatnie rozni, wiec cos musi rozsylac. Skoro nie robi to serwer to zakladam, ze musi router bo nic innego na drodze nie ma.
Gdzies musze zmienic zeby stacje mialy adres podsieci, a nie ten wychodzacy na zewnatrz xD
To samo jest wpisane na serweeze
Wowczas na routerze wymusze by DNS klientow szedl na serwer, a na serwerze ustawie te ktore mi kazano i powinno banglac c,nie?