Wpis z mikrobloga

@RichKidOfSnapchat: potwierdzam, dość często używam takiej ładowarki. Na tyle często, że mam ją wyjęta z szuflady (MacBook ładuje się z monitora) i leży sobie w spokoju. Średnio 2-3 razy w tygodniu. Wydaje mi się, że większą utratę żywotności widziałem podczas schodzenia z baterią poniżej 20%, niż przy takim ładowaniu @trapist_e
@RichKidOfSnapchat: jak widzisz z trapist_e to sobie można dyskutować o gównie i jego rudym owłosieniu. Nie ma takiej ładowarki, a ekran ma cały czas na żółto, oszczędzaniu baterii i w dodatku przyciemniony, a #!$%@? trzy po trzy. Typ ma problem z kupieniem bezprzewodowej ładowarki, a #!$%@? głupoty ehh. Po #!$%@? Ci załatwiałem tę robotę, mogłeś nadal #!$%@?ć za te 1800 zł z kradzionym iPhonem.

Tak, możesz ładować.
@kryptomanix: Dobra, weź idź lepiej naucz się biegać czy coś, bo nawet w jedzeniu jestem lepszy od Ciebie. A w ogóle to spierpapier.
Zreszta, jakbym kupił sobie bezprzewodowa ładowarkę, to jak przejdziesz na moja zmianę, to bys mi ja #!$%@?ł co chwila.. jak wszystko zresztą.
@RichKidOfSnapchat: Tak, bo jest daunem.