Aktywne Wpisy
salanderek +355
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WielkiNos +186
Palacze to nie najbardziej uciśniona grupa tylko najbardziej roszczeniowa, która nie dba o nic poza możliwością realizacji swojego uzależnienia.
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
Podsumowując edycję nr 12:
Zadania rozesłano do: 710 osób
Wywiązało się z zadania: 347 osób
Wskaźnik procentowy: 48,87%
Jeżeli macie uwagi, propozycje co zmienić na przyszłość prosimy o zamieszczenie ich w tym formularzu.
Jeżeli jesteście zadowoleni z przebiegu, otrzymanego zestawu zadań to prosimy o zostawienie komentarza.
Będzie nam bardzo miło, za wszystko dziękujemy!
Wyniki konkursu zostaną opublikowane na dniach. Komisja konkursowa w składzie
(Mateusz) @FHA96, (Ania) @a__s, (Renata) @brand_new_brain, (Michał Białek) @m__b ma niełatwe zadanie.
Prosimy o cierpliwość :)
#mirkowyzwanie
2. Spróbuj zagrać w grę której nie znasz (brydż, tysiąc, szachy, makao). Wpierw zapoznaj się dokładnie z zasadami.
2. Przeżyj tydzień za 35 zł, 5 zł na każdy dzień. Pomysły potraw znajdziesz na kanale ''5 sposób na..''
o świcie. Mogliście poprzestać na jesiennym grzybobraniu ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jednak sporo osób chodzi
Komentarz usunięty przez moderatora
@szymas70: Widocznie osoba z Twojej pary nie chciała, bo tak ogólnie to można.
Pozdrawiam organizatorów i czekam na kolejną edycję! ʕ•ᴥ•
Komentarz usunięty przez autora
przy kolejnych wyzwaniach można by rozbudować zestawy do większej ilości zadań i je ustandaryzować
w każdym zestawie byłoby np. jedno zadanie związane z aktywnością fizyczną, jedno zadanie "artystyczne", jedno zadanie "kulinarne" itp,. pozbawić możliwości wymiany zestawu ale dać więcej różnorodnych kategorii
lepiej się tego nie ogranie bez szczegółowego profilowania osób podejmujących wyzwanie (ankieta profilująca i dobranie zadań pod konkretną osobę)