Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie_bo_ty +68
Wykopki: o nieeee zabili niewinną Niemkę ona tylko tańczyła na imprezie!!!11
To zupełnie normalne żeby jechać na rave party tuż obok największego otwartego więzienia na świecie w czasie żydowskiego święta.
Teraz to przesadzili, wykopowy sąd odmówił wolności dla Palestyny bo... uwaga... zabili cywila!!!!i to takiego ładnego!
#izrael #wojna
To zupełnie normalne żeby jechać na rave party tuż obok największego otwartego więzienia na świecie w czasie żydowskiego święta.
Teraz to przesadzili, wykopowy sąd odmówił wolności dla Palestyny bo... uwaga... zabili cywila!!!!i to takiego ładnego!
#izrael #wojna
W prawdzie używam Linuksów od dobrych 12 lat, ale niezmiennie myślę o sobie jako o niezaawansowanym użytkowniku.
#linux #ubuntu #mint
@Pippo: upgrade systemu masz tylko z konsoli wtedy.
Nie korzystałem z minta ale z tego co kojarzę to zazwyczaj świeżość pakietów. Ubuntu po prostu szybciej dostaje nowe wydania. Po za tym te ciekawsze narzędzia z minta możesz przerzucić na ubu bez problemu (może nawet domyślnie są w repo - nie wiem).
@Pippo: W jakim celu chcesz to zrobić? Co chcesz tym osiagnąć?
nie zapomnij że pokusa używania AUR wielka, a zła to ścieżka mocy jest
odnośnie RPM, jako fan ( i użyszkodnik Kameleona) odpowiem tak - czasami do instalacji softu trzeba więcej się przyłożyć (np. Spotify wymaga linku symbolicznego do biblioteki na OpenSuSe bo inaczej nie widzi wymaganej biblioteki i ..uj, mimo że jest w systemie i