Wpis z mikrobloga

@L3stko:

P.Katarzyna Piekarska, która miała dyskutować ze mną w PolSat NEWS, odmówiła (zastąpi mnie p.Robert Winnicki), twierdząc, że ją "klepnąłem". Ona nie pamięta, dlaczego - ale pamięta, że klepnąłem...

To było za kulisami krakowskiej szopki w teatrze "GROTESKA": https://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/464375,boni-spoliczkowany-a-piekarska-wyznaje-korwin-mikke-klepnal-mnie-w-posladek-za-kare.html?fbclid=IwAR1UQMyX8MSlrzoul09KOIgkFiNPi6PKXINpKjIxBSpBc_unqsF3mptqjPw

Poszło o to, że powiedziała, że nie wolno podawać mi ręki, gdyż powiedziałem, że dzieci specjalnej troski powinny chodzić do szkoły specjalnej - a ja wyciągnąłem na to Jej wypowiedź, w której
@grim_fandango: KNP kiedyś>Konfederacja bez dwóch zdań. Przynajmniej skupiali się głównie na gospodarce a nie zamordystycznych postulatach. Na szczęście przeszła mi fascynacja Korwinem i tak właściwie jest mi trochę wstyd, że jarałem się m. in uderzeniem Boniego lub innymi "masakrcjami". O sympatii do Wiplera w ogóle wstyd się przyznawać.
@MartinCh: Ależ wątpię, by ktokolwiek się "fascynował" uderzeniem Boniego. Po prostu co do tej sprawy mogę zrozumieć dlaczego stało się tak, a nie inaczej i pewnie wiele osób ma podobny pogląd na te sprawę.