Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
B12477 +19
Camerdineri..
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
@onuceSzatana: Wrogiem lisa jest wścieklizna na którą są szczepione żeby nie zarazić zwierząt domowych dzbanie.
Jak lisy nie padają ze wścieklizny to jedynym sposobem jest odstrzał.
Komentarz usunięty przez autora
Co jakiś czas są informacje że dziki pojawiły się na jakimś tam osiedlu i ludzie się boją wychodzić - też mogli ogrodzić każde osiedle co nie, albo mogli nie wyrzucać śmieci i trzymać na chacie to by nie przylazily
@NoKoments: Nie bądź hipokrytą i odrzuć przewagę umysłową wypracowaną przez pokolenia! Wracaj do mieszkania w jaskini, przecież ciepły domek jest dla ciot ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lubię takie wątki, bo pokazują, ilu jest głupców wśród względnie normalnych ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@wielad: od tysięcy lat jedni ludzie byli niewolnikami innych ludzi, ale nagle w ostatnich 100 stało się to problemem
Przecież to chodzący kabanos a nie twoj kolezka Franek.
@Tommy357: Oj srogo bekłem. Pracownik naukowy (przyrodnik) z 20 ponad letnim stażem here, nie powtarzaj bzdur które zasłyszałeś od kolegów po flaszce bo tu się kłaniają podstawy ekologii na poziomie szkoły podstawowej. Każdy wąsaty janusz z flintą twierdził 20 lat temu że myśliwi pełnią rolę dużych drapieżników w ekosystemie, a jak te
tysiące lat tradycji, a wy to pseudonowoczesnymi wymysłami chcecie zniszczyć
Komentarz usunięty przez autora