Wpis z mikrobloga

Witam. Pod wczorajszym wpisem była dość zacięta walka w komentarz, ale w wykreślance odpada mBank, który miał 34.00% głosów i zajmuje 10. miejsce. Oczywiście wciąż głosujecie na najgorszy bank.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chcesz być wołany - możesz kliknąć w plusa - lub zaobserwować tag ----> #wykopowawykreslanka
oba-manigger - Witam. Pod wczorajszym wpisem była dość zacięta walka w komentarz, ale...

źródło: comment_lvoJw8XDPQVbr1yokUSfv15siuOuQxYi.jpg

Pobierz

ZAGŁOSUJ NA NAJGORSZY BANK

• Millenium 6.2% (254)
  • PKO Bank Polski 21.2% (875)
  • Alior Bank 10.7% (439)
  • BNP Paribas 8.3% (340)
  • Santander 11.0% (455)
  • Bank Pekao 8.9% (365)
  • Credit Agricole 8.6% (353)
  • Citi Handlowy 19.6% (808)
  • ING Bank Śląski 5.6% (230)

Oddanych głosów: 4119

• 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FrasierCrane: nie wiesz dlaczego przegrywa to jesteś idiota. Proste że lewaki głosują na to co polskie. Za rządów PiS nic nie może być dobre co polskie. Wystarczy odrobinę pomyśleć. Ten portal to aktywne lewactwo w czystej postaci. Przejrzyj sobie gorące.
  • Odpowiedz
@account_deleted: Trochę masz rację, jednak parę ciekawych informacji możemy z niej uzyskać. Bank który wygra będzie bankiem z najmniejszą liczbą negatywnych opinii. Ja np mam negatywną opinię o jednym z banków na bazie moich epizodycznych doświadczeń i dodatkowo opinii rodziny, a konta w nim nie mam. Bank który wygra będzie bankiem z najmniejszą ilością negatywnych opinii, a myślę że taki właśnie powinien być bank skoro jeszcze stara się być poważnym
  • Odpowiedz
nie znam nikogo kto by miał 10 kont bankowych

@Laaq: na razie naliczyłem sobie 9 (banków), odezwij się w przyszym roku to może już będziesz takiego kogoś znać

edit: a przepraszam, zapomniałem o Aliorze, w takim razie miałem/mam równiutkie 10 :) achiewemenet unlocked czy musimy się teraz na żywo poznać?
  • Odpowiedz
@oba-manigger: Wyjdzie, że najlepszym bankiem jest ten w którym mało kto ma konto bo nikt na nie głosować nie będzie.. Jakby to zrobić na zasadzie ocen i każdy ocenia konkretne banki w których miał konto w ostatnich ~2latach. Wtedy miałoby to jakikolwiek sens.
  • Odpowiedz