Witam. Pod wczorajszym wpisem była dość zacięta walka w komentarz, ale w wykreślance odpada mBank, który miał 34.00% głosów i zajmuje 10. miejsce. Oczywiście wciąż głosujecie na najgorszy bank. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jeśli chcesz być wołany - możesz kliknąć w plusa - lub zaobserwować tag ----> #wykopowawykreslanka
@FrasierCrane: nie wiesz dlaczego przegrywa to jesteś idiota. Proste że lewaki głosują na to co polskie. Za rządów PiS nic nie może być dobre co polskie. Wystarczy odrobinę pomyśleć. Ten portal to aktywne lewactwo w czystej postaci. Przejrzyj sobie gorące.
@account_deleted: Trochę masz rację, jednak parę ciekawych informacji możemy z niej uzyskać. Bank który wygra będzie bankiem z najmniejszą liczbą negatywnych opinii. Ja np mam negatywną opinię o jednym z banków na bazie moich epizodycznych doświadczeń i dodatkowo opinii rodziny, a konta w nim nie mam. Bank który wygra będzie bankiem z najmniejszą ilością negatywnych opinii, a myślę że taki właśnie powinien być bank skoro jeszcze stara się być poważnym
Jak słyszę ING to widzę przepitą twarz Kondrata... BTW, W zestawieniu nie ma INTELIGO - moim zdaniem najlepszy bank, chociaż szkoda, że likwidują karty kredytowe - smuteczek Panie @EkspertPKO.
@oba-manigger: Wyjdzie, że najlepszym bankiem jest ten w którym mało kto ma konto bo nikt na nie głosować nie będzie.. Jakby to zrobić na zasadzie ocen i każdy ocenia konkretne banki w których miał konto w ostatnich ~2latach. Wtedy miałoby to jakikolwiek sens.
@To-masz: Jak jesteś zalogowany na komputerze to tak. Sam możesz nawet sprawdzić jak zagłosujesz. W tym głosowaniu zagłosowało ok 3800 osób. A nowy wpis już jest na tagu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chcesz być wołany - możesz kliknąć w plusa - lub zaobserwować tag ----> #wykopowawykreslanka
źródło: comment_lvoJw8XDPQVbr1yokUSfv15siuOuQxYi.jpg
PobierzZAGŁOSUJ NA NAJGORSZY BANK
@monteskjusz: ING Bank Śląski ma problem. Awaria odcięła klientów od pieniędzy - https://www.spidersweb.pl/2019/10/ing-bank-slaski-awaria.html
@Laaq: na razie naliczyłem sobie 9 (banków), odezwij się w przyszym roku to może już będziesz takiego kogoś znać
edit: a przepraszam, zapomniałem o Aliorze, w takim razie miałem/mam równiutkie 10 :) achiewemenet unlocked czy musimy się teraz na żywo poznać?