Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 48
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WillyJamess: w sumie fajny poradnik. Jak zobaczę, że mi tłumaczenia nie przynoszą dochodu takiego jaki chcę, to może się przekwalifikuję... chociaż z drugiej strony praca w korpo to absolutnie nie mój styl życia. Ech.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@barto125: @utede: aktualnie nie pracuję w Atosie, to 5k to moja obecna pensja w innej firmie, do której się dostałem dzięki przekiszeniu się w Atosie przez półtora roku. To znaczy, po Atosie pracowałem w innej firmie jeszcze przez rok, ale myślę że mógłbym przeskoczyć tam bezpośrednio gdyby wtedy była taka opcja.
  • Odpowiedz
@WillyJamess: ja to widzę inaczej. Zbierasz na słuchawie powiedzmy 15k-20k -> kisisz się na chacie 2 lata lecisz do roboty troszku powiązanej z It zbierasz tam 20k i cyk masz na kolejny rok przekiszenia się w domu. Ogólnie wiedzą przebijasz każdego ale nikt o tym nie wie, aż nie ukończyć folio, w ten rok, na który właśnie kończysz odkładać. Masz kosmiczną wiedzę ale jednocześnie nie byłeś w stanie jej pokazać
  • Odpowiedz
@WillyJamess: Fajnie opisane, moge dodac od siebie, ze teraz na 1st line z samym angielskim to nie bardzo, wakaty są na niemiecki, nawet japoński ;p
Prawdą jest też to, ze jak nie masz pojęcia o 'inżynierii' czyli co jak i dlaczego dziala, bedzie ciezko sie dostac gdzieś poza 1st line. Jeżeli jesteś inżynierem to rozwiązujesz bardziej złożone problemy, czyli 2 i 3 linia, a tam wypadało by znać coś od
  • Odpowiedz