Wpis z mikrobloga

Współczuję tej Luxurii, bo musi być mocno zdesperowana. Wyśmiana u Wojewódzkiego, a potem przez całą Polskę, zryta psychika, odwyk i pcha się do Fame MMA, zamiast układać sobie trzeźwe życie w normalnym środowisku. Zaraz będzie kolejny odwyk i kolejny zjazd na dno.
#famemma
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mchmjszk: k-----a się mocno, czy tylko zbierała atencje ze wszystkich stron?
Do mnie do licbazy chodziła taka s-x b---a, a dziewictwo straciła w wieku 19 lat z pierwszym poważnym chłopakiem, także ja nigdy nie oceniam kobiet po pozorach. Często te paszteciary, lekko utyte, przeciętne, chętniej popuszczaja szpary niż te z ekstraklasy. Już nie raz się przekonałem.
  • Odpowiedz
@mchmjszk: okej, za piguły nie oceniam, bo jak ja byłem gówniarz to piguły były tak "modne", że n----------o pół gimnazjum, a potem liceum. Wszyscy ci którzy imprezowali żarli praktycznie co tydzień. Laski zazwyczaj ze względu na figurę wolały na imprezie z-----ć kółko niż nachlać się piwskiem np. albo wódy. Fajne czasy byli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DonKutasol: No no, nie tacy jak ona p------------i majątek, bo mieli siano w głowie, za młodu przytulili duże pieniadze i sławę. Najlepszy przykład to wielu piłkarzy światowej klasy, a przynajmniej takich, którzy grali w I ligach w Europie. Linkiewicz ani wyglądu ani polotu. Myślisz, że całe życie będą pieniądze z nieba spadać?
  • Odpowiedz