Wpis z mikrobloga

via Android
  • 36
@piteross niech idzie do domu i się więcej nie pokazuje, to od szefa podwykonawcy później egzekwuje liczbę pracowników i to niech on się martwi ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Mathas nie wiem czy tak powinno być.. Jak pracownik na etacie zrobi sobie kuku na budowie to pracodawcy maja duże problemy. Inna sprawa że na budowach się pilo, pije i pebwoe pić będzie.

• Odpowiedz
  • 0
@piteross: coz, w takim razie mowisz, ze dzwonisz na Policje. Bedzie mial wieksze problrmy niz wkurzony pracodawca ;)

Jesli nie operuje zadnymi maszynami to jakie problemy moze miec?
  • Odpowiedz
  • 1
@piteross: coz, w takim razie mowisz, ze dzwonisz na Policje. Bedzie mial wieksze problrmy niz wkurzony pracodawca ;)

Jesli nie operuje zadnymi maszynami to jakie problemy moze miec? Bycie pijanym w pracy to nie przesteptwo.
  • Odpowiedz
via Android
  • 41
@plonaca_topola u nas tysiak za pierwszego z danej firmy, 2.5 za drugiego a każdy następny po 5k
@Thexil no tak jest, ja informuje że badanie jest dobrowolne. Ogólnie wychodzę z alkomatem tylko wtedy jak jestem pewny że gość coś wypił. Jeśli nie chce dmuchać to mówię mu, że jest podejrzenie że spożywał alkohol i wzywam policję. Wtedy zawsze wolą dmuchać dobrowolnie i zawsze coś im wykazuje ( ͡º ͜
  • Odpowiedz