Wpis z mikrobloga

#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Dzień doberek, pora się ruszyć bo już 07:00:01, Sobota, 26 października 2019. Imieniny: Lucjana, Ewarysta, Damiana. Słońce podniesie się dziś o 07:35. Będzie oświecało nas 9 godzin i 50 minut, w zenicie znajdzie się o 12:30 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 17:25. Ciemna noc zapadnie o 18:44, ale gwiazd można wypatrywać od 18:02.

Promocje
- Darmowe kody do Xbox Game Pass na PC od Alienware Arena - link
- Darmowy weekend z World War Z w Epic Games Launcher - link
- 1914: Prelude to Chaos za darmo w Indie Gala - link
- Darmowy weekend z Citadel: Forged with Fire na Steamie - link
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Dzień doberek, pora ...
  • 20
@rajjj: Uszanowanko
@Dziesion: Dzień dobry
@wyinwidualizowany: Witam!
@algus: Czołem, idealny dzień jak mówisz ;)
@Misza97: Ahoj!
@kotke02: Hej kotke02
@MalaGlupiaMiejscowosc01: Morgen!

Już prawie 8.30 więc idealna pora żeby wrócić z zakupów i brać się za zlecenie co to wpadło wczoraj. Btw. uwielbiam urzędy niższego szczebla, urzędnicy potrafią być tak głupi że dzięki temu mam pracę nie na 2k a na 12k. Dziękuje z góry Pani
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@micke: witam serdecznie. Pierwsza noc z dzieckiem w domu, takie tam chyba ze cztery pobudki xD
Tzn ja nie wstawałem z łóżka, ale słyszałem, że młody stękał i gęgał. To będzie ciekawe ojcostwo, nie ma to tamto. Ale no, jakoś musimy dać radę jako rodzice. Tego w sumie chcieliśmy, no to mamy.
Innych nie wołam dziś, bo średnio współpracuje z mózgiem po takiej nocy xD
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Sikorka2017: no takie tam niespanie w nocy, nihil novi xD
Ale no, ja jestem od wykonawstwa w domu, a żona mówi czego potrzebuje. Przewijanie dziecka to nie jest czarna magia, karmienie z podgrzanej butelki też ok, nie bardzo wiem jeszcze jak skutecznie go odbijać i pomagać na to, że go boli (o ile w ogóle go boli, bo to też nie jest pewne xD) oraz co oznacza dany ton. Ale już