Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy związek dorosłego faceta (27lat) z nastolatką (18 lat) ma sens? Ktoś ma z tym doświadczenie?
Sprawa wyglada tak, że poznałem na siłowni dziewczynę 18 lat, która od jakiegoś czasu często przychodzi ze swoją koleżanką, też 18 letnią. Z racji, że ćwiczymy w tych samych godzinach od ponad roku, to się zaprzyjaźniliśmy i zawsze sobie w wolnej chwili pogadamy, czy ja jej z czymś doradzę.
Od jakiegoś czasu przychodzi ze swoją koleżanką, która mega mi się spodobała. Julczysko pierwszej klasy, dodatkowo wysportowana. Z racji, że ta co mi się podoba kończy trochę wcześniej trening zagadałem ostatnio do tej mojej koleżanki i spytałem się czy kogoś ma i w ogóle takie tam pierdoły. Powiedziała, że nie ma.
Czy związek dorosłego faceta (27lat) z nastolatką (18 lat) ma sens? Ktoś ma z tym doświadczenie?
Sprawa wyglada tak, że poznałem na siłowni dziewczynę 18 lat, która od jakiegoś czasu często przychodzi ze swoją koleżanką, też 18 letnią. Z racji, że ćwiczymy w tych samych godzinach od ponad roku, to się zaprzyjaźniliśmy i zawsze sobie w wolnej chwili pogadamy, czy ja jej z czymś doradzę.
Od jakiegoś czasu przychodzi ze swoją koleżanką, która mega mi się spodobała. Julczysko pierwszej klasy, dodatkowo wysportowana. Z racji, że ta co mi się podoba kończy trochę wcześniej trening zagadałem ostatnio do tej mojej koleżanki i spytałem się czy kogoś ma i w ogóle takie tam pierdoły. Powiedziała, że nie ma.
DrFaithless +55
Szamałeś za dzieciaka, narkotyzując się cukrem i kofeina od najmłodszych lat, to plusujesz
W pewnym komentarzu wspomniałem, iż nie trzeba być przegrywem by być blackpillersem. By nie być gołosłownym, zamieszczam film "trenerów uwodzenia". Ci panowie pomimo, iż robią segzy, są świadomi tego o ile łatwiej jest Chadom (nawet określili 8/10 w skali Stulejmana), w stosunku do normików. Padają nawet konkretne przykłady blackpillowych sytuacji.Treść która jest najważniejsza zaczyna się od 2:00 minuty, chociaż polecam obejrzeć całe.
#przegryw #blackpill #redpill #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #chad #tfwnogf
Nie ma uwodzenia jako takiego, bo trzeba by być #!$%@? głupim jak but i naiwnym, żeby nie wiedzieć, że to kobieta wybiera mężczyznę, nie na odwrót.
Po prostu - jeśli jesteś przystojny to i
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora