Wpis z mikrobloga

"Dlaczego NIE WARTO Uczyć się Uwodzenia od Przystojniaków?"
W pewnym komentarzu wspomniałem, iż nie trzeba być przegrywem by być blackpillersem. By nie być gołosłownym, zamieszczam film "trenerów uwodzenia". Ci panowie pomimo, iż robią segzy, są świadomi tego o ile łatwiej jest Chadom (nawet określili 8/10 w skali Stulejmana), w stosunku do normików. Padają nawet konkretne przykłady blackpillowych sytuacji.Treść która jest najważniejsza zaczyna się od 2:00 minuty, chociaż polecam obejrzeć całe.
#przegryw #blackpill #redpill #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #chad #tfwnogf
B.....W - "Dlaczego NIE WARTO Uczyć się Uwodzenia od Przystojniaków?"
W pewnym koment...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Blackpill_RAW: zacząć trzeba od tego, że całe uwodzenie w ogóle to farmazon, nie ma czegoś takiego. Ci panowie po prostu zwęszyli okazję do zarobienia hajsu na innych zdesperowanych panach, którzy chcieliby zaruchać, ale coś nie idzie.
Nie ma uwodzenia jako takiego, bo trzeba by być #!$%@? głupim jak but i naiwnym, żeby nie wiedzieć, że to kobieta wybiera mężczyznę, nie na odwrót.
Po prostu - jeśli jesteś przystojny to i
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: ten typez na video to co prawda nie jest chad ale jest 7/10 z wyglądu więc jak ma dobrą bajere i jest dynamiczny to jakąś rózową moze ogarnąc . Co ma powiedzieć ktoś kto jest np. 6/10, 5/10 juz nie mówiąc o nizszej ocenie ? Ja jestem 6/10 i powiem wam ze jest cholernie ciezko bo zadna nie chce ze mną nawet się umówić do glupiej pizerii czy coś.
  • Odpowiedz