Aktywne Wpisy
kryminalnykwadrans +918
Czytam, że jak oszukuje się w sklepie, przy kasach samoobsługowych to wzywa się policję i robi się sprawę z art. 286kk. Zresztą słusznie jak oszukuje się świadomie.
Dlaczego tylko to nie działa w drugą stronę? I jak sklep oszukuje to mówi się tylko i wyłącznie o zwykłej pomyłce, a nie przestępstwie? Prawo powinno być równe dla wszystkich prawda?
#handel #zakupy #prawo
Dlaczego tylko to nie działa w drugą stronę? I jak sklep oszukuje to mówi się tylko i wyłącznie o zwykłej pomyłce, a nie przestępstwie? Prawo powinno być równe dla wszystkich prawda?
#handel #zakupy #prawo
jabol6000 +542
Homoseksualiści: W końcu się zaczynają bronić
Katolicy: Hurr durr atak na kościół!
#bekazkatoli #bekazpisu #bekazprawakow #lgbt #homoseksualizm #urojeniaprawakoidalne #prawackihumor #prawackalogika #4konserwy #prawactwoexplained #neuropa #bekazpodludzi #podludzie #teczowepaski
fanatyczni katole w skrócie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@j-ankos: Przecież pedofilia jest parafilią i nie kwalifikuje się jej jako homoseksualizm / heteroseksualizm. Więcej, pedofile wykorzystujący chłopców zwykle nie mają żadnego pociągu w stosunku do dorosłych mężczyzn.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Scaab: Moja mama jest katoliczką a znajomi jej córki to geje i ją uwielbiają, ona ich też. Mógłbym powiedzieć, że lewacy obrażają mi matkę nazywając ją ciemnogrodem bo wierzy sobie w jakąś tam bozie i nikogo tym nie krzywdzi za to oni
@Scaab: No nie. Jak moja babcia mówi, "Bóg miłuje każdego"
czyli wracamy do czasów odpowiedzialności zbiorowej
ale odwróćmy- jest sobie katolik który w ogóle tego nie twierdzi i jest tolerancyjny (jak spora cześć) i dowiaduje się, że wspiera pedofilię, jest upośledzony (takie teksty lecą u najbardziej popularnych antyklerykałów na wykopie), a każdy katol nie ma empatii. Spodziewasz się, że dalej będzie tolerancyjny?
Jestem za związkami partnerskimi, nie nazwałbym siebie katolikiem, w ramach wolontariatu walczyłem o o tolerancję, jak ktoś mi
Bo tak wynika, z tego co napisałeś.