Wpis z mikrobloga

Katolicy: Od zawsze uważają homoseksualistów za gorszych, grzesznych, wytykają ich palcami, nazywają tęczową zarazą, dewiantami, zboczeńcami, lobbują za nie daniem im praw przysługującym heteroseksualistom, wrzucają do jednego worka z pedofilami.

Homoseksualiści: W końcu się zaczynają bronić

Katolicy: Hurr durr atak na kościół!

#bekazkatoli #bekazpisu #bekazprawakow #lgbt #homoseksualizm #urojeniaprawakoidalne #prawackihumor #prawackalogika #4konserwy #prawactwoexplained #neuropa #bekazpodludzi #podludzie #teczowepaski
  • 19
  • Odpowiedz
@Scaab: "jesteście gorszymi ludźmi powinniście się wstydzić tego kim jesteście powinno się wam ograniczać wolność i karać za to kim jesteście ale i tak was kochamy"
fanatyczni katole w skrócie
  • Odpowiedz
@sow_hoz: Z kolei KKK:

Pewna liczba mężczyzn i kobiet przejawia głęboko osadzone skłonności homoseksualne. Skłonność taka, obiektywnie nieuporządkowana, dla większości z nich stanowi trudne doświadczenie. Powinno się traktować te osoby z szacunkiem, współczuciem i delikatnością. Powinno się unikać wobec nich jakichkolwiek oznak niesłusznej dyskryminacji. Osoby te są wezwane do wypełniania woli Bożej w swoim życiu i – jeśli są chrześcijanami – do złączenia z ofiarą krzyża Pana trudności, jakie mogą napotykać
  • Odpowiedz
@Scaab: Koscioł katolicki potrzebuje wroga bo inaczej sam staje się niepotrzebny. Teczowepaski byly na tym świecie długo przed pojawieniem się katolicyzmu i bedą dlugo po tym jak on upadnie.
  • Odpowiedz
Gejów jest zaledwie 2% ale stanowią nawet 40% pedofili

@j-ankos: Przecież pedofilia jest parafilią i nie kwalifikuje się jej jako homoseksualizm / heteroseksualizm. Więcej, pedofile wykorzystujący chłopców zwykle nie mają żadnego pociągu w stosunku do dorosłych mężczyzn.
  • Odpowiedz
Od zawsze uważają homoseksualistów za gorszych, grzesznych, wytykają ich palcami, nazywają tęczową zarazą, dewiantami, zboczeńcami, lobbują za nie daniem im praw przysługującym heteroseksualistom, wrzucają do jednego worka z pedofilami.

@Scaab: Moja mama jest katoliczką a znajomi jej córki to geje i ją uwielbiają, ona ich też. Mógłbym powiedzieć, że lewacy obrażają mi matkę nazywając ją ciemnogrodem bo wierzy sobie w jakąś tam bozie i nikogo tym nie krzywdzi za to oni
  • Odpowiedz
@Scaab:

czyli wracamy do czasów odpowiedzialności zbiorowej

ale odwróćmy- jest sobie katolik który w ogóle tego nie twierdzi i jest tolerancyjny (jak spora cześć) i dowiaduje się, że wspiera pedofilię, jest upośledzony (takie teksty lecą u najbardziej popularnych antyklerykałów na wykopie), a każdy katol nie ma empatii. Spodziewasz się, że dalej będzie tolerancyjny?

Jestem za związkami partnerskimi, nie nazwałbym siebie katolikiem, w ramach wolontariatu walczyłem o o tolerancję, jak ktoś mi
  • Odpowiedz
@Scaab: Proszę odpowiedz- czy skoro zawsze walczyłem o równość i nikogo nie dyskryminowałem, ale LGBT (np. na wykopie) wielokrotnie mnie obrażało i wyzywało od upośledzonych czy mam prawo oskarżać wszystkich z tej społeczności i ich wspierających?

Bo tak wynika, z tego co napisałeś.
  • Odpowiedz