Wpis z mikrobloga

Czy jest jakaś opaska nfc, albo inne ustrojstwo nfc, może tez być androidowa apka dla telefonu z nfc, która pozwoli na udostępnienie/prepaidowe płatności nfc dla dziecka? "Młody" ma swoją kartę #pkobp, ale zawsze jej, albo portfela zapomina. Telefonu i zegarka nigdy.
(W ostateczności przykleję mu kartę w etui telefonu, inaczej też zgubi :P )

#nfc #platnoscinfc #kontodladziecka #platnosci
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@tttomasz Jak ma kartę zblizeniowa to kup mu takie etui silikonowe i wsadz między telefon a etui kartę i po problemie, koszt jakieś 8zl
  • Odpowiedz
@Pitaq: No ma takie euti, ja tez takie mam, ale zauważyłem, że z czasem ta karta ma szanse wypaść, moja już nie raz wypadła - ale to wynika chyba z tego, że czasami ją wyjmuję.
  • Odpowiedz
@tttomasz z PKOBP wiele nie zdziałasz bo nie wspierają ani google Play ani Samsung psy ani nic. Tylko przez iko. Więc może mu iko zainstaluj i niech płaci zbliżeniowo telefonem?
  • Odpowiedz
@EkspertPKO: Kurcze pieczone, przyznam, że przejrzałem całe menu po zalogowaniu do PKO / PKO Junior jako rodzic i nie widzę nigdzie opcji za/do/mówienia naklejki nfc. A już się nawet pożalę - według mnie mieliście zawsze i niestety dalej macie bardzo mało intuicyjny panel/menu.
Obawiam się, że jak mi nie podacie w stylu: po logowaniu > kliknij ustawienia dodatkowe > potem wybierz ustawienia super dodatkowe > inne dostępy > inne dostępy
  • Odpowiedz