Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@lewactwo: najgorsze jest w tym to, że wielu z nas często ma powyżej 100 w mieście przy ograniczeniu do 50, ale jak przychodzi do takiego wypadku to wszyscy wypierają się twierdząc że oni to nigdy tak nie zapi3rdalaja
  • Odpowiedz
@kozaqwawa jechał z taką prędkością, która nie pozwoliła mu na reakcje, to że jest możliwość jazdy do 60km/h w mieście nie oznacza że tyle jedziesz, mnie też niedawno omal walnal na pasach kretyn, no bo on pod słońce jechał jak mi powiedział, a nie no to spoko, nic się nie stało, do wesela się zagoi xD
  • Odpowiedz
mnie też niedawno omal walnal na pasach kretyn, no bo on pod słońce jechał jak mi powiedział, a nie no to spoko, nic się nie stało, do wesela się zagoi xD

@Pelen_watpliwosci: szkoda, że nie dotarło do ciebie, że pasy nie dają nieśmiertelności i może warto ograniczyć zaufanie do kierowców bo mogą cię nie widzieć, a nie leziesz jak baran pod samochód.
  • Odpowiedz
@PanMarianPazdzioch jak jedzie daleko nie jesteś w stanie tego wycenić, ty oczywiście jesteś, gratuluje wzroku sokoła
BTW z czym ja tu będę dyskutowal? Człowiek nie jechał nawet dozwolona prędkością, a ja będę jakiemuś pienia Zosi tłumaczył, że i jedna i druga strona musi być uważna, ja w wojenki kierowcy vs piesi się nie piszę, ale samochody jeżdżą bardzo szybko po mieście i przyspieszają nawet przed pasami, porównać ruch w Londynie a w
  • Odpowiedz