Aktywne Wpisy
koala667 +244
Okolice Szczecina, raczej nie przyjechali na wakacje nad Bałtykiem. Outfit mają jak 90% nielegalnych na granicy BY/PL
#imigranci #bekazlewactwa #4konserwy #polska
#imigranci #bekazlewactwa #4konserwy #polska
Wiecie co mnie fascynuje? Siedzę sobie na grupie tinderowej typu ostrzeganie przed facetami i ja naprawdę nie rozumiem czemu faceci zamiast celować w kobiety które chcą seksu to obiecują związki kobietom które chcą stałej relacji a później po seksie je olewają.
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
W sezonie parę razy delikatnie opłuczę tą ciśnieniową, a raz w połowie i obowiązkowo na koniec umyłem ręcznie. ¯\_(ツ)_/¯
Jedna zlota zasada pamietaj ze nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu. Moto to tak naprawde maszyna jak kazda
Omijam stacyjke i licznik.
Wycieram do sucha.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
a dlaczego omijacie łańcuch ? :D i chłodnicę xDDD ?
@Bachal: normalnie lecisz, wiadomo że elektronikę czułą na wodę to nie z 5 cm, bo jest to generalnie wszystko wodoszczelne, ale strzeżonego coś tam coś tam :)
-uważaj na chłodnice żebyś nie przyłożył za blisko i żeberek nie połamał
- licznik raczej omijaj, nic nie stanie się jak się zamoczy ale raczej nie skierował bym całej lancy bezpośrednio na licznik,
- łancucha raczej nie myje bo i tak woda sama nie zmyje tego smaru, a zawsze po takim myciu ja czyszcze i smaruje łańcuch
-NIE MYJ NA CIEPŁYM SILNIKU, mogą
W sumie to na chłodnicę leję wodę, ale z naprawdę dużej odległości, żeby sobie ściekała spokojnie.
Karcher jej krzywdy nie zrobi, z resztą jak lecisz 200 w deszczu to prawie to samo i nic tam się chłodnicy nie dzieje :)
Omijam wyswietlacz kostki na silniku i stacyjke.
Chlodnica lapie syf wiec tez jest myta ... poprostu z rozsadnej odleglosci.
Ja w afryce raz umyłem nadkole .... nachlapałem za mocno na regulator od spodu - wtyczka nie jest tam wodoszczelna. Ładnie się zwęgliła :D