Wpis z mikrobloga

Test Eau de Passion intense zakończony. Nie potrafię lać wody jak inni także będzie krótko.

Dzień 1 zaaplikowane 4 strzały ok. godz 19:00 wychodzę z swojego pokoju ( wyjazd integracyjny :) )
Spotykam kolegę z ok 1,5 -2 metrów pyta czym się psikałem, takie ładne mydlane.
Idziemy do pubu z żywą muzyką spotykamy znajomych. Bum, 2 komplementy od koleżanek o godz 19:30 "Jak ty ładnie pachniesz". Siedzimy tam do ok 21:30. Idziemy później coś wypić, dzielny przygotowany w swoim pokoju miałem Knobb Creek, pepsi i ginger ale. Idziemy usiąść z naszą paczką do której dołączyli kolejni znajomi. Bum kolejne 2 komplementy jest godz 21:40.
Godz. 22:10, dzwonią do mnie już #!$%@? koleżanki: "Michał gdzie jesteś, mamy do ciebie pytanie, masz przyjść". Dobra idę. Godz. 22:15 "padają pytania"
Godz. 22:25 siedzę z młodszą koleżanką na balkonie i się przytulamy.
Ok godz. 22:40 wychodzi inna koleżanka i pierwsze co pada z jej ust: "Kto tak ładnie pachnie", druga koleżanka odpowiada: "Michał". Kolejny komplement :)
Wyszedłem z koleżanką do swojego pokoju i już zignorowałem test ¯\_(ツ)_/¯
Szczerze nie wiem z czym porównać Passion intense. Może Montblanc Legend ale mocniejszy i lepszy.
Wszyscy komentowali że jest świeży, mydlany.
Zapach(dla mnie) 9/10
Projekcja spokojnie 2 metry przez 3/4h zostawia za sobą ogon.
Trwałość (to już 2 dnia testowałem :) ) spokojnie 10h, może więcej.
Nigdy nie dostałem tylu komplementów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

wołam: @vizori: @dr_love: @ZnubionekFan: @kraktcz: @mixxers: @eMDeeM: @24GHzWireless: @Wrilan: @sengl:
#perfumy
  • 32
  • Odpowiedz
@MisiuMajonez: Nic głupszego na tym tagu chyba nie widziałem.
Aż mi się skóra na jajach skurczyła od żeżuncji. Ja #!$%@?.

Już wolę pytania o testery, sklepy, oryginalność ʕʔ
Nie pisz więcej proszę...
  • Odpowiedz
@Minishcap: Rozumiem że dużo osób z tagu lubi tutaj czytać p[poetyckie wyjęte z dupy porównania perfum. ale też są osoby które po prostu chcą sprawozdanie. Jak pachnie, jak projektuje i ile trzyma.
  • Odpowiedz
@MisiuMajonez: moje ostatnie komplementy:
encre noir - co tak dziwnie pachnie ( koleżanka z pracy )
opium edt- znowu śmierdzisz jak dom pogrzebowy ( moja różowa )
Ja to nie wiem czy mam gust #!$%@? czy obracam się w kręgach gdzie ludzie nie są wylewni i nie komentują, nawet jak się im podoba.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wonsz_zabujca: ogólnie zauważyłem że jak ktos nie siedzi w perfumach to przeważnie ma słaby węch. Dałem koleżance do powachania perfumy z główna nuty wanilii i powiedziała że w jednych wyczuwa wanilie a w drugich nie ¯_(ツ)_/¯
Tak samo inna perfumy gorszej jakości oceniala lepiej
  • Odpowiedz
2018 też.

@wonsz_zabujca: To może sprawdze batcha zaraz. Na mojej skórze wychodzi z niego po jakims czasie wetyweria haitańska, i jest liniowy do samego konca. Pachnie dla mnie jak Eau Sauvage Parfum 2017 bez landrynek i dziadzia (który nikogo nie zrazil ze znajomych, ale też nie byl komplementowany)
  • Odpowiedz
@wonsz_zabujca:

Ale kobiety z mojej pracy to raczej fanki słodkich ulepów lub hugo bossa, ostatni komplement od nich dostałem za hawasa... czyli pato rabane

Czyli jak prawie wszędzie. Opium, a tym bardziej EN to zapachy, którymi psikasz się dla siebie, nie dla innych.
  • Odpowiedz