Wpis z mikrobloga

@Matt3rs: Bo W3 jest dobrą grą, ale nie można go nazwać arcydziełem. Redzi ciągle mają problemy z zaprojektowaniem dobrego rozwoju postaci, albo rozsądnym wyważeniem eksploracji. Polecieli w to co najpopularniejsze, czyli ogromny otwarty świat, co ich przytłoczyło i zdecydowanie odbiło się na przyjemności ze zwiedzania go.

A to, że branża się nad tą grą rozpływała nic nie znaczy. W3 jest grą AAA i zdecydowanie wybija się w grach o takim
  • Odpowiedz
Chciałem stworzyć długą i merytoryczną odpowiedź ale zauważyłem że jesteś fanem chińskich bajek, wiec chyba nie ma sensu.

@eich_hen_ddy: Cieszę się, że mam ten awatar. Ludzie tacy jak ty sami się wyławiają. Chciałeś napisać coś merytorycznego, a zrobiłeś coś zupełnie odwrotnego i się zbłaźniłeś. Uwielbiam pisać z fanboyami W3. Wy nie potraficie znieść myśli, że ktoś może wskazać na jakiekolwiek wady tej gry. Dla was to jest święty Graal gamingu,
  • Odpowiedz
@niechcemisie_: Fanboye W3 są czasami nie do zniesienia. Uważam trojkę za świetną grę, ale nie jest idealna. Przecież W3 jest w wielu kwestiach gorszy od pierwszej części z 2007 roku. I są to dla mnie kwestie podstawowe w takiej grze. W połowie przechodzenia, zaczęło mi przeszkadzać takie sobie udźwiękowienie, kiedy grając na słuchawkach słyszałem tylko non stop wiejący wiatr i łamane gałęzie.. Zamiast zrobić fajny ficzer ze zrywającym się wiatrem
  • Odpowiedz
@eich_hen_ddy: Jako Nie-Fan Wiedźmina (5 podejść do jedynki) ograłem całą trójkę, i uważam za świetnego RPG'a. Piękne krajobrazy, misje poboczne które nie nudzą i zawsze chce się robić, świetny dubbing i muzykę. Przeciętny był system walki i troszkę główna fabuła nie mój klimat. Zdecydowanie jednak gierka bardzo dobra.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kacperinjo: jeśli to twój pierwszy raz, to zdecydowanie polecam ograć dodatki. Są zdecydowanie lepsze niż podstawka (chociażby dzięki temu, że nie d------i tak wielkiej mapy, na której nasrane jest znaków zapytania).
@Tami: no ale fabuły i level Design nikt nie kwestionuje, to jest genialne. Szkoda tylko, że na fali popularności tego typu gier, zrobili otwarty świat, który już po białym sadzie w-----a.
No i ten system walki, który
  • Odpowiedz
system znaczników rodem z gier Ubi

@niechcemisie_: TYLKO GRY W KTÓRYCH PRZEZ 7 GODZIN W------M SIE CHODZĄC PO JASKINIACH NIE WIEDZĄC GDZIE SZUKAĆ KWIATU J-----J PAPROCI, J---C GRY KTORE DAJA WSKAZOWKI GDZIE CZEGOS SZUKAC
  • Odpowiedz
@kontowykop: Wiedźmin 3 ma wiele słabych elementów i system znaczników rodem z gier Ubi. Rzeczywiście arcydzieło... Fanboye tej gry to chyba największy rak w branży.

@niechcemisie_ hahahah zablolala c---a konsolwca który może grać w Wiedźmina tylko w 30 fps hahahahahahahahah
  • Odpowiedz