Wpis z mikrobloga

@Loginsrogim: Przykre, że w dzisiejszych czasach ta Pani będzie miała poklask i wiwat zidiociałego społęczeństwa. Nie dosyć, że sama bezczelnie obrażała Korwina wmawiając mu, że jest pedofilem, dodatkowo z góry narzuciła tezę, że Korwin to debil, a ona jest od niego mądrzejsza. Gdyby edukacja seksualna była taka wartościowa, to w takim razie na co tym kobietom aborcja? A zapomniałem, bo przecież k----ć na lewo i prawo się trzeba na Tinderkach,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Joginx: większość ludzi to glupi ludzie (miedzy innymi "państwo" stara sie od bardzo dawna o to aby tak zostalo
i aby oglupiac jeszcze bardziej). Kogo maja popierac ludzie glupi jak niekogos z kim sie utożsamiają? . generalnie społeczeństwo cofa sie w rozwoju. Lewicy to na reke i dbaja o to. Smutne.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Loginsrogim: nawet jak bym byl chorym na umysle lewakiem do tego glupim i nielogicznym to i tak bym załamał sie ze ta pani poniekat mnie reprezentuje i kazal ją schowac gdzies i zabronil publicznie sie wypowiadac. Ale lewaki sie ciesza i dumni zniej.... Ja p------e z kim ja dziele to powietrze na tej planecie
  • Odpowiedz