Aktywne Wpisy

Bunch +1
Ale co to za p---------e, że "że względu na Twoje ograniczenia sprzętowe" nie mam aktualizacji do Windows 11? Ja mam akurat bardzo dobry komputer. Więc do to za g---o-informacja pewnie wyświetlana każdemu? #microsoft #informatyka #windows #komputery
źródło: temp_file2428619352395669168
Pobierz
renegatt +3
Szukam ekipy na trzydniową głodówkę – ktoś chętny? 💧
Cześć Mirki i Mirabelki,
chcę zrobić 3-dniową głodówkę (72h) – tylko woda, ewentualnie sól/potas/magnez jak będzie trzeba. Kilka razy w życiu robiłem już dwudniowe głodówki ale Chciałbym pójść o krok dalej.
Szukam ekipy, która chciałaby przejść przez to razem – dla zdrowia, resetu organizmu, testu silnej woli albo po prostu ciekawości.
✅
Cześć Mirki i Mirabelki,
chcę zrobić 3-dniową głodówkę (72h) – tylko woda, ewentualnie sól/potas/magnez jak będzie trzeba. Kilka razy w życiu robiłem już dwudniowe głodówki ale Chciałbym pójść o krok dalej.
Szukam ekipy, która chciałaby przejść przez to razem – dla zdrowia, resetu organizmu, testu silnej woli albo po prostu ciekawości.
✅

Nie reguluj odbiornika,o to P O T Ę Ż N Y RADEON R9 280X OC Vapor-X 3GB
Nie jest z żadnej koparki,nie miałem z nią nigdy problemów.
Po prostu przesiadłem się na RX580 (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Zasady
1. Zapisujesz się plusikiem
2. Wygrany płaci za przesyłkę
3. Zielonki nie biorą udziału
3. Daję sobie prawo wylosowania kolejnej osoby,jeśli znajdę coś durnego na profilu wygranego.Oczywiście jak będziecie chcieli,to mogę przy ogłoszeniu to wyjaśnić.
Wyniki jutro lub w piątek,zależy od wolnego czasu.
#komputery #pc może dla kogoś #pcmasterrace #sprzetkomputerowy
źródło: comment_g2vRC4vQclkEAAsRCkls7PKMHH1sfsV7.jpg
Pobierz@NagiMiecz: Chętnie bym każdemu dał,ale chcę być uczciwym.
@Finesta: Ile kosztował?
Komentarz usunięty przez autora