Aktywne Wpisy

anoysath +1462
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja

źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz
Ana77 +3
Ktos wciska mi kit o dużych zyskach na giełdzie jeżeli wykorzystuje sie sztuczna inteligencje. Że sam robi bota i ten na demo wyciąga na miesiąc kilkanaście tysięcy zł. Jako, że bliska osoba to łyka to zastanawiam się czy przy spekulacji jest to w ogóle mozliwe? Bo mnie się wydaje, że nie XD Genialny program, który gra dla ciebie na giełdzie a ty tylko nadzorujesz.Namawiają do założenia konta o wpłacenia kilku tysięcy. Namawia
Cześć Mirki i Mirabelki,
chcę zrobić 3-dniową głodówkę (72h) – tylko woda, ewentualnie sól/potas/magnez jak będzie trzeba. Kilka razy w życiu robiłem już dwudniowe głodówki ale Chciałbym pójść o krok dalej.
Szukam ekipy, która chciałaby przejść przez to razem – dla zdrowia, resetu organizmu, testu silnej woli albo po prostu ciekawości.
✅ Plan:
– Start np. we Wtorek po śniadaniu, koniec w piatek rano (ale możemy się dogadać co do terminu)
– Codziennie raportujemy sobie stan – fizyczny i psychiczny
– Wspieramy się w kryzysach i dzielimy doświadczeniem
– Nie ma spiny – kto nie da rady, też spoko – to nie zawody
📌 Mile widziani:
– Początkujący, którzy chcą spróbować
– Weterani, którzy już głodowali i mogą się podzielić protipami
– Każdy z otwartą głową
Jeśli chcesz dołączyć – zostaw plusa i napisz komentarz. Jak zbierze się ekipa, to podam szczegóły i zrobimy z tego fajną akcję 💪
#zdrowie #dieta #glodowka #biohacking #postprzerywany #keto #wyzwanie
@renegatt: fajki i kawa, ze względu na pracę zdarzyło mi się nie jeść ok. 4 dni, ale byłem jakieś 20lat młodszy( ͡° ͜ʖ ͡°)
dam + może spróbuję - for fun( ͡° ͜ʖ ͡°)
Glodowkami sobie moga zaszkodzic ( ͡° ʖ̯ ͡°)
— Ale jestem głodny.
— Ale bym opitolił maczka.
— Noo, w ogóle fryteczki by wjechały teraz jak auto w garaż.
Itp.
Poza tym jak nie jesteś niedożywiony długotrwałe to na glodowkach nie zachowujesz się jak więzień łagru, że nic tylko o jedzeniu myślisz i nie możesz funkcjonować. Po 40h się przyzwyczajasz i jest dużo łatwiej.
dla zdrowia, resetu organizmu, testu silnej woli albo po prostu ciekawości.
Skreśl dla zdrowia i resetu organizmu i śmiało
Każdy kto wchodzi w etap głodówki powinien mieć co najmniej dobre wyniki i brak niedoborów elektrolitów bo może sobie co najwyżej zaszkodzić
Inaczej mówiąc jeżeli chce się pobudzić mitochondria to jak najbardziej głodówki mają sens ale tylko dla ludzi zdrowych
Do głodówki najlepiej się odpowiednio przygotować
Dla zabawy możesz sobie zrobić. Jeśli oczekujesz jakichś magicznych jeśli oczekujesz zbawiennych korzyści to raz na jakiś czas glodowka nic Ci nie da.
Korzyści zbawienne da Ci jeśli masz wysokie BMI - wprowadzenie deficytu do momentu obnizenia, wraz ze zmiana nawyków żywieniowych. I trzymanie się zdrowych nawyków przez