Aktywne Wpisy
Kagernak +223
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +557
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
Całe życie przepracowali w fabrykach smrodu 12h przez 6 dni w tygodniu za minimalną a wyjazd 50km dalej od miejsca zamieszkania to dla nich wyprawa na koniec świata, głosują na PiS bo "dają bombelkom" ale nie rozumieją tego, że z biegiem czasu te 500 zł będzie warte dzisiejsze 50 zł.
Gdyby ci ludzie byli tacy mądrzy, tacy doświadczeni i z wiedzą o życiu, to już dawno zwłaszcza ci co mieszkają na prowincji powyjeżdżaliby do miast i ulepszyli swoje życie, a ci z miast wyjechaliby na zachód również by ulepszyć swoje życie, tymczasem o życiu wiedzą tylko tyle co się robi w fabrykach smrodu ale do pouczania innych jak żyć - są zawsze pierwsi xD
Ten argument jest tak żałosny, że nawet nie chce mi się dyskutować.
@FELIX90: No tak, zwłaszcza ci co wiążą koniec z końcem na p----------e podlaskim na kiju, prawda jest taka że są zbyt ograniczeni by ulepszyć swoje życie, ale do pouczania innych są zawsze pierwsi, i to racjonalne, że człowiek który chce się rozwijać zmienia miejsce zamieszkania, więc nie
@NaczelnyWoody:
Obawiam się że i ty nie rozumiesz
@jacieniemog28: nie, nie będzie warty tyle samo. Ogarnij może co to jest siła nabywcza pieniądza. Nominał może się nie zmieniać a jego siła nabywcza jak najbardziej. Jak już komuś chcesz pojechać, to chociaż sprawdź czy nie jesteś za głupia.
@NaczelnyWoody: Teraz już nie tylko... ( ͡º ͜ʖ͡º)
Się ustanowi rewaloryzację w oparciu o średnie zarobki albo inflację ¯\_(ツ)_/¯