Wpis z mikrobloga

@Arriva dużo w tym sezonie nie grałem ale w poprzednim dobilem do platyny mimo że nie grałem w ogóle ( ͡° ʖ̯ ͡°) na razie jestem w złocie chyba nawet nie pamiętam, chcesz dodaj będę po 22 Sztuq.
  • Odpowiedz
@Arriva mam parę ziomeczkow ale często się mijamy, albo trafiają nam się mocne ekipy i tracimy wenę, ja Gold II jak Mas ochotę to SanchezYZF nie jestem jakimś wyjadaczem ale odznakę za 2,5k dmg udało mi się zrobić już :p
  • Odpowiedz
@SanchezYZF: Myślę, że lepiej zacząć grać z osobami, które mniej potrafią i ćwiczyć z nimi razem niż grać ciągle z randomami :) Zresztą sam jeszcze nie jestem graczem wysokich lotów. Na platynie zobaczyłem jak się gra :D
  • Odpowiedz
@Arriva: Wbiłem platynę. Ale wyżej to już ciężko. Predator chyba nie osiągalny z moimi umiejętnościami.
Tak nawiasem apex ma jedną sporą wadę. Trzeba zdjąć dużo hp aby uwalić typa..Kto bardzo dobrze strzela ma mega przewagę. Myślę że gra sprawiała by więcej satysfakcji, gdyby wymagała rożnych umiejętności od gracza, na przykład więcej taktyki.
  • Odpowiedz
@cacyyy: Taktyki jest sporo pomiędzy teamem. Najbardziej mnie tylko denerwuje, że niektórzy w 3 strzały zbijają mi złoty armour a ja wbijam w nich cały magazynek by upadli :D
  • Odpowiedz