Aktywne Wpisy

shaleniska +2
#zwiazki #praca #milosc #samotnosc
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy

WielkiNos +71
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_6Q89NXbvpIMgcqM7K1ZtrJ5LK1qwSXEP.jpg
Pobierzwytłumaczę jak odpowiesz na jedno proste pytanie , żeglowałeś kiedykolwiek na czymś co posiadało maszt i żagle ?
Odpowiadajac na twoje pytanie, to deska ma finy (mozesz sprawdzic co to) przez co jej dryf sie zmniejsza. Reszta dziala dokladnie tak samo jak na zaglach, tylko kat martwy jest wiekszy a plyniecie ostro wymaga wkladu sily fizycznej.