Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +98
Im dłużej zastanawiam się nad tym światem i co poszło nie tak, to dochodzę do wniosku, że źródłem całej tej degrengolady są kobiety i ich szeroko pojęte "wyzwolenie" i emancypacja.
Zacznijmy od całego gówna związanego z social mediami. Instagram, tik-tok itp. Kto głównie siedzi i napędza ruch na tych portalach? No kobiety. Ilu z waszych kolegów nie ma wcale instagrama albo kiedyś założyło, żeby był, ale nawet tam nie wchodzi? U mnie prawie
Zacznijmy od całego gówna związanego z social mediami. Instagram, tik-tok itp. Kto głównie siedzi i napędza ruch na tych portalach? No kobiety. Ilu z waszych kolegów nie ma wcale instagrama albo kiedyś założyło, żeby był, ale nawet tam nie wchodzi? U mnie prawie

PiotrFr +36
źródło: 1000018675
Pobierz

źródło: comment_6Q89NXbvpIMgcqM7K1ZtrJ5LK1qwSXEP.jpg
Pobierzwytłumaczę jak odpowiesz na jedno proste pytanie , żeglowałeś kiedykolwiek na czymś co posiadało maszt i żagle ?
Odpowiadajac na twoje pytanie, to deska ma finy (mozesz sprawdzic co to) przez co jej dryf sie zmniejsza. Reszta dziala dokladnie tak samo jak na zaglach, tylko kat martwy jest wiekszy a plyniecie ostro wymaga wkladu sily fizycznej.