Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +544
Anthony Napolitano - skąd oni biora te imiona i nazwiska? Przecież to brzmi jak chłop byłby jakimś aktorem p---o filmów gejowskich z lat 90 :D nie wierze ze po rodzicach się tak nazywa
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
czykoniemnieslysza +334
Shaming gniazdowników trwa, oczywiście wcale nie na zamówienie deweloperów. Ha tfu Wyborcza.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Zdecydowanie powinnismy robic zdjecia samobojcom za to, ze wybieraja taki a nie inny sposob zabicia sie.
@papierowy_ludzik: Przyjąłbyś to na chłodno XD
Komentarz usunięty przez moderatora
To ze ktos popelnil samobojstwo nie znaczy ze bylo mu zle tylko ze nie widzial innego rozwiazania. To po prostu wybieranie najlatwiejszej opcji i uciekanie od problemow, czesto powiazane z chorobami psychicznymi.
Ja tam jestem zdania ze mechanizm ewolucji dziala tzn slabe jednostki same eliminuja sie ze
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale no owszem mamy na wykopie inceli którzy zaraz z tragedii zrobią okazję do siania nienawisci jak np @Dzieban
Rozumiem ze boisz sie smierci / nie uwazasz tego za cos naturalnego ale to jest nieodlaczna czesc zycia, tak samo jak narodziny - a jakos ledwo wyjetym z macicy bombelkom robia zdjecia i nie wzbudza to takich emocji.
Ja rozumiem ze w dzisiejszych czasach malo osob ma doczynienia ze smiercia bo przewaznie nie widac jej w zyciu publicznym, ludzie umieraja w domach, w samotnosci, w szpitalach itp. A nie na ulicy czy
robienie zdjec zwłokom? - p----------e,niemoralne i serio nie powinno sie tego wstawiac w internet.
@Marasmeus: Po śmierci miałabyś to głęboko w dupie, razem z kutasem jakiegoś nekrofila
Gdyby to bylo taki powazne i szkodliwe jak opisujesz bylby na to paragraf
Komentarz usunięty przez autora