Aktywne Wpisy
Chicoxxx66 +166
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
smooker +573
Się okazało po rozmowie, że nie jest #!$%@? ani pijany tylko odkąd pamieta do 14 roku życia, odkurzacz kojarzy mu sie z tym że jego ojciec włączał go kiedy miał #!$%@?ć jego matke. No i jak stary włączył odkurzacz to dzieciak wiedział, że zaraz matka oklep dostanie.
Wyszło to na światło dzienne kiedy w szkole sprzątaczka sprzątała sale i włączyła odkurzacz a ten spanikowany szukał dla niej pomocy ponieważ wg niego była bita w klasie. 2 lata temu opuścił dom dziecka, jednak na psychice mocno mu sie to odcisnęło a ma zaraz 21 lat. Od dzisiaj w firmie zakaz używania odkurzacza przy tym pracowniku, a jeżeli ktokolwiek odważy się zaśmiać/zakpić z sytuacji - wylatuje dyscyplinarnie. Wszyscy to zaakceptowali.
Ciekaw jestem co mnie do końca roku jeszcze ciekawego spotka.
#ciekawostki #pracbaza
Komentarz usunięty przez autora
myślałem że zaczął płakać bo to był o tobie artykuł ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/72107,polak-przylapany-na-seksie-z-odkurzaczem.html
Czy dobrze rozumiem, że pracownik zwierzył ci się w chwili słabości a ty rozgadałaś to na całą firmę?
@Zarzutkakke: i niech mi ktos powie ze da sie wyjsc terapia na czysto z takich przezyc, moze sie co najwyzej nauczyc braku fizycznej reakcji na bodziec czyli odkurzacz, ale wspomnienia beda za nim chodzic cale zycie
Komentarz usunięty przez moderatora
Bardzo pozytywne zachowanie z twojej strony