Aktywne Wpisy
mirko_anonim +989
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Afera u mnie w korpo XDDDD HR wykrył NIERÓWNOŚĆ, rozumiecie? NIERÓWNOŚĆ. Wszystko może być w korpo, ale jak jest nierówność, to nie może tak być i coś trzeba z tym zrobić.
Na czym polega nierówność? Otóż, mamy nierówność w stażu w roli team managera. Mężczyźni jako team managerowie pracują średnio 17 miesięcy i dostają awans, a kobiety średnio dostają awans dopiero po 45 miesiącach. Jako przedstawiciel wyższego management zostałem
Afera u mnie w korpo XDDDD HR wykrył NIERÓWNOŚĆ, rozumiecie? NIERÓWNOŚĆ. Wszystko może być w korpo, ale jak jest nierówność, to nie może tak być i coś trzeba z tym zrobić.
Na czym polega nierówność? Otóż, mamy nierówność w stażu w roli team managera. Mężczyźni jako team managerowie pracują średnio 17 miesięcy i dostają awans, a kobiety średnio dostają awans dopiero po 45 miesiącach. Jako przedstawiciel wyższego management zostałem
WielkiNos +373
Zapraszam do poczytania jak się psiarze zesrali o mema.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #dogpill #heheszki
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #dogpill #heheszki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://pastebin.com/njTxERYT Waiter.h:
#pragma once
class Waiter
{
int ID;
int IDofServiced;
public:
void SetID(int n);
int GetID();
Waiter(int = 1, int = 0);
~Waiter();
};
https://pastebin.com/JhRHr694 Waiter.cpp:
#include "Waiter.h"
#include
using namespace std;
Waiter::Waiter(int id, int idoS)
{
ID = id;
IDofServiced = idoS;
cout << "Jestem kelnerem nr: " << ID << ". Aktualnie obsługuje klienta: " << IDofServiced << endl;
};
Waiter::~Waiter()
{
cout << "Byłem kelnerem nr: " << ID << " ostatnim obsługiwałem klienta: " << IDofServiced << endl;
};
Waiter::SetID(int n)
{
ID = n;
};
Waiter::GetID()
{
return ID;
};
błędy:
Ważność Kod Opis Projekt Plik Wiersz Stan pominięcia Stan pominięcia
Błąd (aktywny) E0260 brak jawnego typu (przyjęto typ „int”) Symulation C:\Users\Jedrzej\Desktop\symkom\Symulation\Waiter.cpp 18
Błąd (aktywny) E0147 deklaracja jest niezgodna z elementem "void Waiter::SetID(int n)" (zadeklarowane w wierszu 8 w "C:\Users\Jedrzej\Desktop\symkom\Symulation\Waiter.h") Symulation C:\Users\Jedrzej\Desktop\symkom\Symulation\Waiter.cpp 18
Błąd (aktywny) E0260 brak jawnego typu (przyjęto typ „int”) Symulation C:\Users\Jedrzej\Desktop\symkom\Symulation\Waiter.cpp 23
Błąd C4430 brak specyfikatora typu - założono, że int. Uwaga: C++ nie obsługuje domyślnie typu int Symulation C:\Users\Jedrzej\Desktop\symkom\Symulation\Waiter.cpp 19
Błąd C2556 "int Waiter::SetID(int)": przeciążona funkcja różni się tylko typem zwracanym od "void Waiter::SetID(int)" Symulation C:\Users\Jedrzej\Desktop\symkom\Symulation\Waiter.cpp 19
Błąd C2371 "Waiter::SetID": zmiana definicji; różne typy podstawowe Symulation C:\Users\Jedrzej\Desktop\symkom\Symulation\Waiter.cpp 18
Błąd C4430 brak specyfikatora typu - założono, że int. Uwaga: C++ nie obsługuje domyślnie typu int Symulation C:\Users\Jedrzej\Desktop\symkom\Symulation\Waiter.cpp 24
#programowanie #cpp
Dalej analogicznie.
void Waiter::Set_ID(int n)
{
ID = n;
};
?
Waiter::~Waiter() // To jest ok, destruktor nie może nic zwracać
Waiter::SetID(int n) // To nie jest ok, SetID nic nie zwraca, jest typu void
Waiter::Get_ID() // To też nie jest ok, musisz wprost napisać typ int. Nawet jeśli czasami kompilator Ci pozwoli,