Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 111
I jak tu się dziwić, że PiS ma takie poparcie?

Propaganda swoje zrobiła. Ludzie są tak przekupieni, że nie widzą ogromnych błędów, złodziejstwa i tego, że PiS robi wszystko i tylko to, by utrzymać władzę. Są tak omamieni propagandą, że we wszystkich innych partiach widzą złodziei. Nie będzie dobrze.. nie będzie.

Unik4t - I jak tu się dziwić, że PiS ma takie poparcie?

Propaganda swoje zrobiła. Lu...

źródło: comment_Z3uf2wpN7XNGPOTPps06y7kenLnXnXbN.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
@Unik4t: szef NIKu ma kontakty z przestępcami, wiceprezydent USA oznajmia, że nie będzie podatku cyfrowego w Polsce, ale to PO wprowadzi państwo mafijno-kolonialne xD
  • Odpowiedz
  • 14
@yeron: po tym co widziałem przez te 4 lata to nie wiem co by mogło PiSowi zagrozić. Przecież to ciężko napisać. Tak na szybko:

1. Przewodniczący KNF, Chrzanowski, urzędnik panstwowy, oferuje łapówkę - 40 mln zł. Gdy się wszystko wydało to po powrocie z podróży służbowej jest w swoim biurze szybciej niż śledczy. XDD
2. Banaś, prezes Najwyzszej Izby Kontroli, to osoba nr 1 w panstwie, do której nie powinno być
Unik4t - @yeron: po tym co widziałem przez te 4 lata to nie wiem co by mogło PiSowi z...

źródło: comment_fhnrFewazCXlN2bDPFpnTp5S7jWp6oEn.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 9
@yeron: a, no i zapomnianym o czymś co mnie osobiście bawi i doprowadza do łez.

Bawi bo komisja smoleńska swoje zarobiła, do niczego nie doszła i z dnia na dzień przestała działać - ze stron rządowych zniknęły adresy komisji i informacje a listy polecone przestały być odbierane.
A doprowadza do łez, bo PiS zatańczył na trumnach, katastrofie i wraku Smoleńskiem, wmówił elektoratowi że PiS to naprawi a winny jest Tusk i
  • Odpowiedz
1. Przewodniczący KNF, Chrzanowski, urzędnik panstwowy, oferuje łapówkę - 40 mln zł. Gdy się wszystko wydało to po powrocie z podróży służbowej jest w swoim biurze szybciej niż śledczy. XDD

2. Banaś, prezes Najwyzszej Izby Kontroli, to osoba nr 1 w panstwie, do której nie powinno być wątpliwości co do rzetelności i zaufania. Tymczasem ma on kamienicę, którą zataja przed US, którą wynajmuje mafii sutenerskiej za śmieszne pieniądze, w której to kamienicy
  • Odpowiedz
  • 6
a pamiętasz jeszcze co było za PO? Za nasze jedli ośmiorniczki i zegarka nie wpisał Nowak do oświadczenia. A na taśmach przeklinali.

@rybsonk: no tak, zapomniałem. A te peło xD

Już dawno mówiłem - z taśm Kaczyńskiego czy afery KNF nie wyjdzie nic co zagrozi PiSowi. Dlaczego? Ano dlatego, że przeciętny Kowalski tych spraw nie rozumie, są złożone. Nie było "#!$%@? dupa i kamieni kupa" czy zegarka w oświadczeniu to nie
  • Odpowiedz
@Unik4t: przypominam, że przy aferze z samolotami Kuchcińskiego krzychol bronił go, mówiąc, że pan Marszałek nabijał w ten sposób pilotom wylatanie godzin, żeby nabrali doświadczenia

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
  • 0
@maniek86: no i to jest błąd. Nie można być ślepym na błędy jednych a wiecznie wypominać błędy drugich. To podchodzi pod wiarę czy fanatyzm. Trzeba dostrzegać błędy jednych i drugich. Tymczasem za PiSu afera goni aferę a wyborcy ślepi - bo propaganda zadziałała. To obrzydliwe.
  • Odpowiedz
  • 1
@maniek86: no tu się muszę zgodzić. Stanowcza większość dostrzega tylko 2 partie, albo boi się oddać głos na co innego niż PO bo PiS będzie miało większość. Efekty widać - mamy system dwupartyjny.

Inna sprawa że nie ma na kogo głosować.
Ktoś o poglądach liberalnych światopoglądowo ale gospodarczo w stronę wolnego rynku, decyduje się na lewicę ignorując kwestię gospodarcze albo głosuje na konfederację ignorując swoje przekonania światopoglądowe i decyduje się na
  • Odpowiedz