Aktywne Wpisy
JamaloV8 +274
EA właśnie zbanowało moje konto, bo miałem na Steamie nick "FREE TIBET, F*CK CHINA" i grałem w Apexa z takim nickiem. Co najśmieszniejsze zbanowanego konta nie można odłączyć od Steama, więc każda gra multiplayer od EA, którą mam, jest już niegrywalna. Powtórzę jeszcze raz, bo nie było mnie słychać: FREE TIBET, FUCK CHINA AND EA. #apexlegends #gry #steam #fuckea #chiny
lagomorph +424
Miałem to ogromne szczęście, że udało mi się wyrwać z #kolchoz
Moja rodzina tego nie akceptuje xD. Wszystko zaczęło się od momentu, gdy powiedziałem na spotkaniu rodzinnym, że się zwolniłem z gastrokołchozu by rozwijać swoją działalność. Jak mój stary usłyszał, że nie wstaję o świcie tylko wysypiam się do oporu i pracuję 13-20 lub 14-21, bo sam sobie ustalam godziny pracy, to rozpoczął swój wywód słowami:
- to dlaczego Ty to synek
Moja rodzina tego nie akceptuje xD. Wszystko zaczęło się od momentu, gdy powiedziałem na spotkaniu rodzinnym, że się zwolniłem z gastrokołchozu by rozwijać swoją działalność. Jak mój stary usłyszał, że nie wstaję o świcie tylko wysypiam się do oporu i pracuję 13-20 lub 14-21, bo sam sobie ustalam godziny pracy, to rozpoczął swój wywód słowami:
- to dlaczego Ty to synek
Czy ktos ma informacje na temat tego co robia tu te kartony picrel? Bloki przy jana sawy gdzie i tak jest problem z parkingiem bo janusze z pobliskich biurowcow sie tu #!$%@? ;/ krecic malysza czy to jakas zaplanowana akcka przez spoldzielnie (jakies prace lub cos)? Bo jak to zwykle #janusze chca sobie zrobic wydzielone miejsce na parkingu to chetnie poinformuje kogo trzeba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Old_gamer1988: no ale w dwoch miejscach? Wklejam jeszcze miejsce z lotu ptaka gdzie kartony sa ustawione
@rozowatoxa: czyli to, ze ktos nie ma gdzie zaparkowac bo ktos inny sobie kartonem postanowil wydzielic kawalek PUBLICZNEGO parkingu na caly dzien to nie jest wazne, tylko wazne ze jakis janusz nie bedzie musial biegac z narzedziami? serio nie mam nic przeciwko, ze stanie w tym miejscu dostawczak i zablokuje miejsce nawet i na miesiac czy
@MangoZjem:
To w końcu co to za parking?
Publiczny, czy jednak prywatny, należący do mieszkańców?
@MangoZjem: Spojrzałem an google maps, w budynku obok jest remont PNB Paribas który ma za chwilę się skończyć, może potrzebują postawić jakiś kontener na gruz, etc. - w takiej sytuacjimuszą mieć na to działanie zgodę od miasta / zarządcy tej drogi.
ten z drugiego publiczny.
PNB ma wlasny kontener z przodu budynku