Wpis z mikrobloga

@kabasyl: p---------e, przy waleniu wiadra chujnia a jak skrecisz to wcale nie ma niewiadomo jakich doznań smakowych

Mieszanie zamiast tytoniu wydaje mi się najrozsadniejsza opcją
  • Odpowiedz
@kabasyl:

Cześć,

Jest masa korzyści które niosą za sobą kannabinoidy zawarte w konopi, ludzie często źle używają suszu po przez palenie a to najmniej skuteczna forma dostarczania C-D do organizmu, zle dawkują c-d, lub oczekują po jednym dostarczeniu C-D do organizmu nie wiadomo jakich cudów a C-D niesie za sobą korzyści z długofalowego stosowania . Efekt działania C-D bardzo łatwo dostrzec przy waporyzacji, polecamy spróbować i się przekonać nie słuchać propagandy że C-D to placebo które nie działa, działanie C-D jest podparte wieloma
  • Odpowiedz
@kabasyl: Spaliłem w swoim życiu baaaardzo dużo zielska, obecnie nie palę w ogóle od 2 lat i w piątek spróbowałem C-D z solidnego waporyzatora i efekt zdecydowanie jest przyjemny i odczuwalny. Jak palisz jak zwierze z wiadra dzień w dzień jak koledzy wyżej to efektu nie poczujesz (szok).
  • Odpowiedz
@kabasyl: i tak właśnie powstaje opinia że C-D nie działa :)

w poście u góry wspominałem

ludzie często źle używają suszu po przez palenie a to najmniej skuteczna forma dostarczania C-D do organizmu, zle dawkują c-d, lub oczekują po jednym dostarczeniu C-D do organizmu nie wiadomo jakich cudów a C-D niesie za sobą korzyści z długofalowego
  • Odpowiedz
@kabasyl: Ale nie pisz, że to jest strata kasy jak nie używasz tego zgodnie z przeznaczeniem. Widać, że nastawiłeś się na faze jak po ziole z dużą zawartością THC i w takim wypadku zakup C-D to faktycznie strata pieniędzy.
  • Odpowiedz
@kabasyl: Twoja wypowiedz wprowadź w błąd ludzi którym Konopie mogą skutecznie pomagać. Tym bardziej ze wiele ludzi nie wie w co wierzyć przez takie opinie jak Twoje wynikające ze złego użytkowania produktu.
  • Odpowiedz