Wpis z mikrobloga

#bekazkonfederacji #bekazprawakow #bekazkatoli
Gość z TVP zaprosił konkretne osoby do programu publicystycznego, w tym jedną z #konfederacja. I co? Zamiast tej osoby przychodzi Braun i ma ból dupy że nie chcą go wpuścić do studia... Podczas, gdy kierownictwo konfy ZABRONIŁO osobie zaproszonej pojawić się w programie xD

Ta partia to jakaś parodia, a ten Braun to oszołom do sześcianu xD
Oczywiście nazikuce również mają ból dupy https://www.wykop.pl/link/5155999/wideo-tvp-rzeszow-nie-wpuszcza-grzegorza-brauna-do-studia/
VCO1 - #bekazkonfederacji #bekazprawakow #bekazkatoli
Gość z TVP zaprosił konkretne ...
  • 14
@VCO1: 60gr za wpis, przed wyborami zaprasza się poszczególne komitety a nie osoby - w myśl ustawy - jakby jakaś telewizja zaprosiła najmniej znaczącego kandydata który się mało co zna z jakiejś partii, to dopiero mogliby wpływać na opinię, wnioski z tej debaty; a w każdej partii znajdą się takie osoby
@VCO1: Nie wpuścili Brauna bo on realnie zagraża jednej z do niedawna kluczowych grup wyborców PiSu - młodych/w średnim wieku fanatyków katolickich. Siedzę na jednej takiej grupie na FB i tam ludzie mają straszny ból dupy, że PiS nie zamierza zaostrzyć ustawy aborcyjnej, a Braun chce to zrobić
@VCO1: Braun jest wyżej w hierarchii partii więc miał prawo to zrobić i nie widzę w tym niczego złego. Prawda jest taka, że PiS się boi, że Braun z Konfą zabierze im poparcie katotalibów
Tak samo, jak autor programu miał prawo zaprosić konkretnego człowieka i nie wpuścić innego.

@VCO1: jak dla mnie to prawa nie miał, bo żyje z moich pieniędzy i mam w dupie jego widzi mi się.