Aktywne Wpisy
Boje się. W poniedziałek wyprowadza się ode mnie dziewczyna. Po 4 latach związku wszystko się skończy. Zostanę sam. Bez znajomych. Z #!$%@?ą ale dobrze płatną pracą. Nie mam zainteresowań, moje dni wyglądają tak samo - uzależnienie od telefonu. Mam #!$%@? zegar biologiczny przez prace na zmiany. Nie mam na nic siły i ochoty. Od kilku lat cierpię na depresję ale nie chce się faszerować lekami więc jej nie leczę, po za tym
DrBarrel +36
Gość z TVP zaprosił konkretne osoby do programu publicystycznego, w tym jedną z #konfederacja. I co? Zamiast tej osoby przychodzi Braun i ma ból dupy że nie chcą go wpuścić do studia... Podczas, gdy kierownictwo konfy ZABRONIŁO osobie zaproszonej pojawić się w programie xD
Ta partia to jakaś parodia, a ten Braun to oszołom do sześcianu xD
Oczywiście nazikuce również mają ból dupy https://www.wykop.pl/link/5155999/wideo-tvp-rzeszow-nie-wpuszcza-grzegorza-brauna-do-studia/
Wklej treść tej ustawy proszę
Ależ oczywiście, że miał. Tak samo, jak autor programu miał prawo zaprosić konkretnego człowieka i nie wpuścić innego. Problem, zaczyna się w momencie, gdy Braun zaczyna się pultać o to, że go nie wpuszczają podczas gdy nie był zaproszony. Serio nie rozumiesz? Nie potrafię prościej wytłumaczyć.
@VCO1: jak dla mnie to prawa nie miał, bo żyje z moich pieniędzy i mam w dupie jego widzi mi się.
Braun to ochydna menda ktora tylko udaje inteligenta.