Aktywne Wpisy
USSCallisto +32
Zawsze pod takimi wpisami zastanawia mnie jedno - dlaczego zwolennicy pomysłów takich jak czterodniowego tygodnia pracy przy zachowaniu wypłaty czy równego dzielenia zysków firmy między właścicielem, a pracownikami (zysków, ale strat już oczywiście nie) nigdy, przenigdy nie założą biznesów, w których udowodniliby jak piękne są te założenia?
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
Patchtwo +5
@airavandrel: u kogo?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@nigdy_nie_zylem: rozumiem, że ty w pociągu rollujesz sushi? co to w ogóle za bezsensowne #!$%@? się xD
czy wy macie mentalnie po 7 lat że się na tej chorej psychicznie osobie od tygodnia wyżywacie?
ja pier...e, nic dziwnego że tu ląduje dziecięca pedofilia, to idealny target do waszego wieku
Target - docelowa grupa odbiorców:) Czyli napisałeś coś w stylu
nic dziwnego że tu ląduje dziecięca pedofilia, to idealna docelowa grupa odbiorców do waszego wieku.
Miałeś na myśli pewnie że wykopki znęcające się nad Gretą są idealnym targetem dla treści pedofilskich. Czyli jednym słowem ludzi którzy lubią określony content niezwiązany z pedofilią określasz mianem pedofilów.
Komentarz usunięty przez autora
Chodziło mi o to, że dziwi mnie zdziwienie @Ziemniory, że ktoś robi kanapke z chleba tostowego. Ja jem kanapki z każdego typu chleba a tostowy jest bardzo mięki i też sie nadaje do kanapek niezależnie od tego, że ktoś myśli, że nie wolno do niczego innego jak tostów.
@banjo