Aktywne Wpisy

WielkiNos +61
Menel94 0
Ile waszym zdaniem powinna realnie kosztować całościowo usługa (robocizna plus materiały zapewniał warsztat):
wymiana oleju, płynu hamulcowego, płynu chłodniczego, kompletu filtrów (bez filtra paliwa bo nie ma)?
Samochód to renault clio z 2010 roku benzyna 1.6, piszcie tu swoje wyceny a potem wszystkich zawołam i napiszę ile mi zaśpiewali, zastanawiam się czy mnie #!$%@? czy teraz rzeczywiście takie drogie usługi motoryzacyjne. Oczywiście nie korzystałem z jakiegoś autoryzowanego serwisu renault czy coś ;p
wymiana oleju, płynu hamulcowego, płynu chłodniczego, kompletu filtrów (bez filtra paliwa bo nie ma)?
Samochód to renault clio z 2010 roku benzyna 1.6, piszcie tu swoje wyceny a potem wszystkich zawołam i napiszę ile mi zaśpiewali, zastanawiam się czy mnie #!$%@? czy teraz rzeczywiście takie drogie usługi motoryzacyjne. Oczywiście nie korzystałem z jakiegoś autoryzowanego serwisu renault czy coś ;p

to nie heheszki, tylko tak się zastanawiam, czy można oczekiwać czegokolwiek innego niż podwyższenie składki, ale bez gwarancji, że to cokolwiek zmieni (w prawdziwym życiu, bo w TVP to służba zdrowia ma się świetnie nawet teraz).
proszę o poważne opinie.
#debata #wybory #polityka
Pieniądze zgromadzone na koncie medycznym są oprocentowane (jest ono uzależnione od rentowności papierów wartościowych emitowanych przez Singapur)
Nie jest jednak łatwo wyczerpać wszystkie środki z Medisave i limit z MediShield, ponieważ ceny usług medycznych są dotowane i to dotowane w taki sposób, by więcej płacili bogatsi
Przecież placówki będą prywatne, a usługi będą świadczone w systemie mieszanym.