Wpis z mikrobloga

Oczywiście upolitycznione sądy i prokuratura, tajemnicze zgony w więzieniach które wyglądają na zorganizowaną operację uciszania niewygodnych świadków ją nie obchodzą xD każdy wyborca PiS na własnej skórze przekona się co to znaczy i czym jest system Kaczyńskiego. A co do 500 plus, to ona chociaż wie co to są podatki? Wie, że ludzi przekupili za ich własną kasę? Zna podstawy ekonomii? Jeżeli nie, to polecam jak najszybciej zakończyć znajomość. Dla mnie każdy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Paayor: pit obniżyli parę miesięcy temu więc próbują podlizac się wyborcom. Skoro jej ojciec ma firme to do tej pory opomocy nie otrzymywali a teraz jak ma córkę wchodząca w dorosłość musi jeszcze robić na bombelki innych.
  • Odpowiedz
@Paayor a może powiedz tej pannicy, żeby zainteresowała się nie tylko kasą ale i zawłaszczeniem każdej instytucji przez PiS? Jeżeli będziemy mieli państwo policyjne to każda, nawet najprostsza rzecz będzie się kończyła na komisariacie. To nie są żarty. A najlepiej zerwij kontakt. Betonu nie ruszysz
  • Odpowiedz
@koroluk: Ja odpisałem, ale nie chciało mi się robić tylu screenów. Tu moja odpowiedź:

Zarobki Twojego taty - jest to efekt światowej koniunktury czyli przeładowania pieniądza, więc idzie olbrzymia ilość inwestycji w budowlankę. Trend ten bedzie sie utrzymywac do 2022roku według prognoz ekspertów do momentu az przyjdzie powtórka z 2008, czyli krach. Jest to niezależne od partii rządzącej która i tak utrudnia inwestycje zagranicznych korporacji w naszym kraju. strzelam ze
  • Odpowiedz
@Paayor: A pro po przejęcia sądów i prokuratury. Zapytaj się jej czy wie co by się z nią stało gdyby miała wypadek drogowy z jakimś PiSowcem i wskaż na przypadek Sebastiana K.
  • Odpowiedz