Aktywne Wpisy
Dziś inny temat... odnośnie kobiet / mężczyzn którzy mają trochę kilogramów więcej.
Niedawno miałam sytuację gdzie umówiłam się na randkę i gdzie facet bardzo na nią naciskał a gdy mnie zobaczył ( o losie nie jestem aż tak otyła) podziękował za spotkanie.
Dlaczego w tych czasach ludzie nie potrafią zaakceptować takich ludzi ani się z nimi wiązać ? Uważam, że wygląd zawsze da się zmienić a charakter jest ciężej.
Co wy o
Niedawno miałam sytuację gdzie umówiłam się na randkę i gdzie facet bardzo na nią naciskał a gdy mnie zobaczył ( o losie nie jestem aż tak otyła) podziękował za spotkanie.
Dlaczego w tych czasach ludzie nie potrafią zaakceptować takich ludzi ani się z nimi wiązać ? Uważam, że wygląd zawsze da się zmienić a charakter jest ciężej.
Co wy o
Lenalee +93
Nazbierałam sobie orzechów włoskich w opuszczonym sadzie, są takie pyszne, mięciutkie, aż słodkie, bo schodzi z nich ta gorzka skórka, że aż żal się nimi dzielić, ale podzieliłam się z Krzywodziobkiem. Na pewno łatwiej mu było je zjeść niż takie suche, zeszłoroczne. No i oczywiście obrane z łupiny (。◕‿‿◕。) Pod koniec nagrania wyczaił jak rzucam kolejną połówkę orzecha xD (sorry że tak telepie obrazem).
Nie
Nie
#kiciochpyta #xiaomi #xiaomilepsze #budzik #opaska #niedoslyszacy
Mi band 4 z Chin nawet można brać za około 100 zł wysyłka będzie z Polski. Poszukam link to wyślę. Chyba, że oficjalna dyspozycja to 150 zł. W euro agd już dostępne od ręki.
Wibracje są dość odczuwalne dodatkowo jak wspominał poprzednik można sobie dostosować własną sekwencję drgań.
Myślę, że powinieneś być zadowolony z zakupu (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Abaddon_kek
@fiberian_hufky76 Dotarła do mnie opaska, już wszystko obcykane mam tylko czy da się zwiększyć moc wibracji czy są stałe?
@KristoFuller OK dzięki, będzie testowane jutro rano co i jak :)