Aktywne Wpisy
jmuhha +21
Też zgadzacie się ze mną, że żenić warto się z jedynakiem bo on przejmuje majątek swoich rodziców a faceci mający rodzeństwo są z automatu biedniejsi i walczą o zasoby z rodzeństwem, które mogliby przeznaczyć np na żonę?
#pytanie #zwiazki #rozowepaski #tinder
#pytanie #zwiazki #rozowepaski #tinder
waszym zdaniem
- lepszy jedynak 63.5% (381)
- lepiej być sama niż bez jedynaka 36.5% (219)
Vamyss +156
W pracy kurła a gdzie.
Czekamy o 6 rano na klatce schodowej na strażaków aby użyli swojego kluczyka i otwarli nam mieszkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
Czekamy o 6 rano na klatce schodowej na strażaków aby użyli swojego kluczyka i otwarli nam mieszkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
Jestem żonatym mirkiem od 5 lat. Mam dwie córki. I kochankę. Nie mam żadnych wyrzutów sumienia - gdyby nie dzieci już dawno bym się rozwiódł i żył pod jednym dachem z drugą.
Kochanka była moją dawną miłością i "crushem", dopiero po moim ślubie udało nam się spiknąć. Totalne przeciwieństwo mojej żony - ambitna, wykształcona, kochająca.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Są tu inni w podobnej sytuacji?
Komentarz usunięty przez autora
@MsChokesondick: hehe
Komentarz usunięty przez autora
@OberPrzegrywFuhrer: O, "przegryw" i mizogin, wyznawca praw natury (nie naturalnych). A więc akceptujesz również hierarchię w świecie mężczyzn, analogicznie jak u lwów, które zagryzają czy wypędzają ze stada słabsze egzemplarze? Czyli #!$%@? prześladowanie słabszych jednostek w szkole czy generalnie w życiu jest już ok (parafrazując, "bardzo dobrze, tak trzeba traktować przegrywów"), a
@AnonimoweMirkoWyznania: Tutaj macie panowie powód dla którego kobiety od tysięcy lat chcialy mieć dzieci - dziecko to gwarancja związku a więc dostępu do zasobów mezczyzny
@Cumpelnastodwa: nie rozumiem twojej logiki. Teraz i dzieci szczęśliwe i on.