Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Czy to normalne by puszczać 15latkę na całonocnego grilla? Pytam bo ja nie należałem do najpopularniejszych dzieci i nie wiem jak to wygląda wśród "fajnych".
Małolata dopiero co skończyła podstawówkę, a praktycznie całe wakacje spędziła na imprezowaniu. Kuzynka mówi, że "e tam co najwyżej wypiła sobie piwko albo dwa",
tymczasem młoda na swojego snapchata wrzucała co chwilę zdjęcia mocniejszego alko, a nawet przyrządów służących do konsumpcji pewnej zielonej substancji.
Kuzynka kupuje każdą jej ściemę, że niby na grillu będą rodzice kolegi, albo że idzie nocować do koleżanki a tymczasem jest na imprezce.
Z siostrzenicą mam dobry kontakt, nie chcę jej zdradzać i sprzedawać do kuzynki. Próbowałem delikatnie porozmawiać z kuzynkę, ze może dawanie takiego luzu 15 latce to nie najlepszy pomysł, ale bez rezultatu. Młoda twierdzi żebym się nie martwił.
Nie wiem co robić boję się, żeby nie wpadła w jakieś gówno typu ciężkie narkotyki albo nastoletnia ciąża.
Sytuacja wydaje się bez wyjścia. Zakapuję ją to ją stracę. Nie zakapuje jej też ją mogę stracić.
A może przesadzam i po prostu tak się bawią 15 latki?

#pytanie #nastolatki #problemy #zalesie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje

Mówić kuzyncę prawdę o siostrzenicy?

• TAK 63.9% (39)
  • NIE 36.1% (22)

Oddanych głosów: 61

• 4