Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Aż żal mi patrzeć na wpisy pod tagiem #przegryw lub #introwertyzm

Jestem introwertykiem tylko że prawdziwym. Jestem niskim facetem ale mam to gdzies (jedyny minus jest przy zakupach bo jednak skrajnych rozmiarów jest mniej więc czasem ciężko coś przymierzyć). Nigdy nie miałem dziewczyny ale mam to gdzieś, bo wręcz nie chce jej mieć. Nie pochodzę z bogatej rodziny więc też nie miałem "fajnego dzieciństwa jak z filmu" (chociaż ja oceniam je jako okej, może mógłbym czytać więcej książek zamiast grać na kompie). Ogólnie mam wiele smaczkow związanych z moją osobowością. Do najważniejszych należą niestety krytycznosc, perfekcjonizm i brak poczucia empatii/skrupułów. Przez to kombo też miałem bardzo przewalony okres w liceum i powiedzmy, że dopadła mnie depresja lub to co nazywacie fobia społeczna.(Chociaz w ostateczności okazało się że wszystko ma genezę "fizyczna" i nie do końca zależało ode mnie ale byłem dla siebie jak zwykle zbyt surowy) Jednak jestem tym introwertykiem I potrafiłem siebie samemu ogarnąć.

Więc może zamiast walić posty na prawo i lewo (nie pisze do tych trolli których jest pełno na tagu) to może czas ruszyć dupe i przemyśleć swoje zachowanie? A jeśli ktoś rzeczywiście jest chory i ma to podłoże psychiczne (tak czysto psychicznie, a nie "depresja" z powodu bycia karlem) to według mnie powinien być izolowany lub brać cały czas leki.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 5