Wpis z mikrobloga

Czy ktoś z was też ma problem z utrzymaniem równej formy podczas rankeda? U mnie na przykład czasami gry wyglądają tak, że kilka pierwszych rund gram bardzo dobrze, potem jakaś obniżka formy, gdzie gram jak totalne gówno, a w end game rundach carruje i wszystkich zabijam. Oczywiście nie piszę że każda moja gra wygląda w mid gamie źle bo to tylko przykład mam na myśli po prostu czy to wynika z obniżki koncentracji czy czegoś innego? #csgo
  • 11
@Morelo: niestety mam to samo. Pierwsze rundy kozak, a z biegiem czasu coraz gorzej. Oczywiście są gierki, gdzie staram się być skupionym i jakoś to wychodzi.
Ten problem nie występuje w Wingmanie, gdzie gierki są dynamiczne i cały czas jestem skupiony, więc ewidentnie tu chodzi o koncentrację.
Teraz mam taki pomysł, że gdy zginę to idę w którejś rundzie porobić jakieś pompki czy brzuszki, to się organizm trochę budzi.
Jak dla mnie to po części normalnie, nie da się być w dobrej formie długi czas, nawet w jednym meczu. Mnie np. może zniechęcić jedna akcja czy zachowanie kogoś z mojej drużyny i na cały mecz jestem już nastawiony negatywnie ;d Na Twoje wyniki w grze ma też wpływ to jak gra enemy, jeśli grasz B a oni usiłują wejść A - no to nie widzisz fragów i #!$%@? grasz, tylko rootujesz..