Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@JomahaJomasol: teraz napiszę coś co Ci wyda się bardzo głupie ale kup/adoptuj nowego pieska. Prawie dwa lata temu umarła mi moja psinka i całą rodziną bardzo to przezywalismy nie ukrywając przy tym łez wylanych przez kilka tygodni po jej śmierci. Mój tato jakoś 3 tygodnie po widząc jak bardzo cierpimy z bratem powiedział tylko że jedzie po psa i albo jedziemy z nim albo pojedzie sam. Była to najlepsza decyzja
xDyzio - @JomahaJomasol: teraz napiszę coś co Ci wyda się bardzo głupie ale kup/adopt...

źródło: comment_X4Rq8Gfll9x249K7YTiPF6K5KkgXAEcD.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@uzytkownik4 lol serio? W latach 90tych inaczej się patrzyło na zwierzęta i schroniska. Jechało się na giełde i kupowało pieseła od chłopa i tyle.
  • Odpowiedz
@JomahaJomasol: Usypiałam na początku tego roku po prawie 10 latach królika- mojego najlepszego przyjaciela który przeżył ze mną całe nastoletnie życie. Do dziś, mimo że minęło już kilka miesięcy jak mnie złapie to płaczę jak dziecko...
Trzymaj się, nie jesteś sama
  • Odpowiedz
@JomahaJomasol: nie smuc się, poświęć te kilka łez na pożegnanie przyjaciela i zostaw go w spokoju w krainie wielkich kości. A jak bardzo potrzebujesz to daj innemu pieskowi nowy dom :)
  • Odpowiedz