Aktywne Wpisy
Opas +506
Niektórzy przeżywają jak odchodzi ich pies czy kot, a ja… przeżywam króla mojego akwarium Suma. Wczoraj zauważyłem że on trafił tęczowym mostem do krainy Posejdona. Był ze mną 28 lat…, dostałem go w pierwszej lub drugiej klasie podstawówki, przeżył kilka wyskoków, podsuszeń, pogryzienie przez pierwszego psa, błędy akwarystyczne, choroby, nawet wakacje u babci. Śmiałem się że córka w spadku go odziedziczy, ale nie będzie jej to dane :( W trakcie ostatniego serwisu
peee +255
Lewy trzymaj się jakoś tam.
#lewandowska #lewandowski #bachata #redpill #p0lka #logikarozowychpaskow #heheszki
#lewandowska #lewandowski #bachata #redpill #p0lka #logikarozowychpaskow #heheszki
W weekend miejsce będzie miała symboliczna Inauguracja Sezonu Piwowarskiego 2019/2020. W związku z tym chciałbym życzyć Wam zdrowej fermentacji, samych udanych eksperymentów, wygranych konkursów i przesiadki na większe gary tym, którym się to marzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z tej okazji w komitywie z PSPD www.piwowarz.pl przygotował zacną promocję na kilka piwowarskich sprzętów. To dobry moment, żeby przed wejściem w sezon wzbogacić warzelnie o dodatki technologiczne takie jak hop spider'y, refraktometry, sterowniki, wymiennik, czy nowe fermentorki.
PS. pokrywamy też przesyłkę paczkomatową powyżej 200PLN (nie dotyczy tylko fermentorów, bo one lecą kurierem)
Pozdrawiam :-)
#piwowarstwo #piwo