Wpis z mikrobloga

@niochland: nk potwierdzi, czy dobrze rozumiem: typ zamawia stronę, przez kilka miesięcy miga się od zapłacenia za nią, a na koniec mówi, że tego autora strony by z-----ł siekierą, bo on śmie żądać pieniędzy za swoją pracę? xD
  • Odpowiedz
@jagielon
Lada dzień wysadzimy bunkier MaxTV..
Mamy nagranie rozmowy z Iwoną Szurkowską (żona Ryszarda Szurkowskiego) gdzie mówi że ona nic nie wie na temat zbiórki pieniędzy przez Golonko na Pana Ryszarda. Że nie wyraziła na to zgody, jako że się tym zajmuje.

Dwa, przystała na naszą propozycję aby Golonko zaprzestał zbierania pieniądzy. Udostępnił historię wszystkich wpłat, oraz całość zebranych pieniędzy przelał na konto fundacji Louis, która oficjalnie zbiera pieniądze dla Pana
  • Odpowiedz
@miszczunio14 bo chciałem nagłośnić sprawę co mi się udało. Jeśli masz z tym problem to twój problem. Nie musisz mi opowiadać o swoich problemach, ja nie jestem twoim lekarzem, żebym rozwiązywał twoje problemy.
  • Odpowiedz
@WildAnimal szczerze, mówiąc nie jesteś dla mnie wiarygodny. Z jednej strony pisałeś, że od dłuższego czasu nie podobały Ci się poczynania Maksa, jednak dalej w tym siedziałeś do momentu, gdy Jenerał cię w---------ł z piaskownicy. To nagle zacząłeś nagłaśniać jaki Maks to kawał c---a, a siebie przedstawiasz jako tego dobrego. Ten co dobrze Maksiowi doradzał, ale on nie słuchał się Ciebie.
  • Odpowiedz