Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Eustachiusz: tak, nadal je kupuję. Nie raz pytałem mojej kobiety jak to wygląda, to powiedziała że zwykła parówka i bułka, używała szczypiec i rękawiczek nawet, karyny też zawsze. Kiedyś spadła jej parówka to wywaliła. Trzeba uważać jedynie rano, bo może być wczorajsza, ale nawet jeżeli to w sumie i tak chowali do lodówki. Uważaj tylko na te pomarszczone, bo to znaczy, że długo leżą.

Nie wiem jak jest w innych Żabach,
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@arcyzuzel: zimnego ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ciężko powiedzieć, ale przypomina sobie moja że Żubr, Lech, Tatra, Kasztelan no i taniochy.
Ze Steren to nie do niej pytanie :(
@Gandezz: ale za to jakie delicje! stern smakuje jak tanie wino w formie szampona michel. a jak kupisz tego 7 %, czego ja osobiscie nie czynie zbyt czesto to nie czuć wcale olkohlu, laskę można ergo łatwo przepić! Byłaby wielką tragedią jakby żabka zbankrutowała, już boli mnie dupa ze zrezygnowali z szyldu z sympatycznym płazem